Najdi forum

kaj je vrednota..

danes se mi je sesul svet. stara sem 25 let in za sabo eno samo spolno izkušnjo.ne, da ni bilo prilik, le ljubiti moram človeka, da se spustim v intimo z njim. spolnost je zame visoka moralna vrednota, nikoli ne bi varala..let dni sem hodila s fantom, ki me je zaradi tega zelo cenil, zaradi pripričanja, da ga ne bi prevarala, saj ima za sabo vezo z nimfomanko, torej veste, kako je to izgledalo. po letu dni sem ga zapustila…nikoli v letu dni ni izkazal želje, da bi se ljubil z mano, vedno se je izogibal intimi, pogovoru o tem..in vedno znova sem ostajala sama v postelji, ob človeku, ki mi ni dal odgovora na vprašanje, zakaj se me izogiba. ljubila sem ga srčno, moja bolečina je zato toliko večja, ko sem ga včeraj postavila pred dejstvo, ali se pogovoriva, ali pa je konec, saj to ni normalna veza. pogovor je stekel, razlog za njegovo pasivnost pa je v tem, da se mu dobesedno ne ljubi ukvarjat z dekletom, ki nima spolnih izkušenj, ker ga kot “skoraj devica” ne privlačim. verjamem, da je s svojim prejšnjim dekletom doživel marsikaj, imel idealen seks, vendar je kruto od njega, da mi ni dal možnosti, da NAMA ni dal možnosti, da vsaj poskusiva. pravi da me ima rad, srčno rad…vendar ga kot dekle brez izkušenj ne privlačim…

Draga Mateja

Vse kar lahko rečemo je le to, da vas vaš fant ni imel resnično rad. Če bi vas imel rad, bi pokazal razumevanje in vam pomagal, da skupaj prebrodita to preizkušnjo.

Spolnost je v zvezi pomembna in če je njegov odgovor to “da se mu ne da ukvarjati z devico”, potem ste lahko samo veseli, da sta se razšla. Vsako nadaljnje vztrajanje v tej zvezi bi vam povzročalo samo trpljenje in vsekakor bi vplivalo na vaše duševno zdravje.

Pozabite nanj in živite naprej. Sigurno boste nekoč spoznali nekoga, ki vas bo imel res rad in cenil to kar ste. Z njim bo vaša prva spolna izkušnja lahko nekaj lepega in posebnega.

Držimo pesti za vas!

Lep pozdrav,
Tanja in Bogdan

New Report

Close