Kaj je to mogoče??
Čao, še pred nekaj meseci sem bila kar se da zdrava, ne davno pa so mi odkrili da imam alergijo na krompir, papriko, jabolka, korenje, cvetača, grah, jagode, gozdne sadeže, ananas, svinsk meso, ribe ter kumno.
Te živila sem prej normalno uživala pa ni bilo nič narobe, no ja zadnje čase sem bila res mal prehlajena, kaj drugega pa nisem opazla.
Saj bo alergija zginla??? Kajti to vsakodnevno pazenje me ubija, zgornje napisano sadje in zelenjavo enostavno obožujem in niti malo mi ni jasno zakaj sem lahko postala alergična…
Lep pozdravček
Wellcome to the club! Meni se je isto zgodilo. Te nočem strašit, samo meni traja že 5 mesecev, stem, da vsakič ko grem na 1 mesec na pregled mi odkrijejo kaj novega. Res pa je da na kakšno stvar, ki so mi jo odkrili prej potem nisem več alergična. Hodim pa na preglede z Biocom aparatom. Bi šla tudi na resonančne terapije, pa pravijo da dokler dojinm raje ne.
Tudi jaz sem že čisto obupana.
Lepo pozdravljeni
Tudi jaz sem ista nesrečnica. Še pred parimi meseci sem se lahko popolnoma normalno prehranjevala, septembra pa sm bila prvič pri alergologu na testiranjih in glej ga zlomka alergična na vse mogoče (mleko in mlečne izdelke, veliko vrst sadja, predvsem na citruse, alergija na skoraj vsa žita, tako da sploh ne vem več kaj naj še jem, alergija na cvetni prah, pršice….) Alergologa obiskujem vsak mesec in mi tudi vsak mesec kaj novega odkrijejo, včasih pa na kaj nisem več alergična), skratka ena velika sekirancija in obupno življenje, saj ne vem več kaj naj dam v usta, da mi ne bo udarilo na alergije. Tudi meni ni jasno kako se lahko alergije kar iz lepega pojavijo, vendar me alergolog tolaži z dejstvom, da je alergičnih 1/2 Slovencev (ha, ha, ha, kot da mi to kaj pomaga). Najbolje se je pač trenutno sprijazniti z alergijami in si reči, da tako kot so se pojavile tako morajo tudi izginiti. Sej bo tudi za nas alwrgike bo še siajlo sonce in še bomo jedli stavri, ki jih imamo najraje, samo puške ne v koruzo vrečt, pa bo vse o.k. veliko dobre volje želim, čimmanj alergij.
A lahko malo opišete v kakšni obliki se vam kažejo simptomi teh alergij na hrano?
Jaz bi v Vašem primeru poskusila na holističen (celosten) pristop dati Vašemu organizmu res vse kar dnevno potrebuje in to najmanj dva meseca. Tako bi namreč svoje telo in imunski sistem 100 % ojačali in videli, ali telo v tem primeru premaga ali zmanjša alergije. Če želite me vprašajte za dodatne informacije..
Lep pozdrav,