Kaj je to?
Pozdravljeni!
Za mano je precej čudna zgodba in bi si jo rad razvozlal oz. sam sebi dopovedal kaj bi naj to sploh bilo.
Približno 9 let nazaj sem spoznal žensko, v katero sem se močno zagledal, priznam dandanes mi je malo žal
Začela me je vabiti na kavico k njej v službo in tako sma se družila iz dneva v dan, bila sma praktično nerazdružljiva…a vendarle, ker sem bil zelo sramežljiv, nesamozavesten, mi je bilo zelo hudo ko mi je govorila da sem preslab za njo, da ona ima lahko koga zeli in seveda ob vsaki moji “napakici” me je praktično odjebala in sem grozno trpel…nato se je vsake toliko časa spet pojavila in sem spet in spet zagrabil za vabo ter jo sprejel, ji vse nudil kar sem lahko ter se trudil da bo mogoče sprejela mene kot moškega.
Zavedal sem se da je top lepotica in da imam bore malo možnosti ampak sem se noro zaljubil v njo…najbolj me je pa to prizadelo da se je skoraj vpričo mene začela dobivati z mojim(takrat) najboljšim prijateljem in sta seveda imela afero…to me je zelo bolelo in priznam da sem se takrat odstranil…
Čas je minil ženska si je ustvarila družino, nakar me nekje pred mesecem dni doda na FB, za foro, sprejmem…ni mi nič jasno
Kaj bi tale ženska sploh rada od mene? Ima kdo kakšno idejo?
Očitno sem degen da ne razumem določenih situacij…kdo bi razumel zenske..
Najlepša hvala!
Ona je prepotentna ptička, ki si misli, da lahko dela z ljudmi kar se ji zljubi. A računajmo s tem, da smo se prišli v življenje kaj naučit. Prime se nas le to, kar doživimo na svoji koži. Naučijo nas lahko prefriganci, manipulatorji in žlehnobe, tako da se ob njih brusimo in s tem odpravljamo svoje slabosti. Samozavesti se nalezemo šele po mnogih izkušnjah, kjer se moramo postaviti zase. K sreči se ni izšlo, da bi vidva postala par in zdaj veš, kakšne ne smeš izbrati.