Najdi forum

Kaj je smisel življenja?

Kaj je smisel življenja? A da greš vsak dan v službo in nazaj popoldne skrbiš za mulce pol pa zvečer crknjen spat? Med vikendom pa nažiranje in veseličenje kar povprek. Pa gre en teden pa drug pa tret. Nič mi ne manjka: imam dost denarja, dost prijateljev, v redu služba samo men je vse brezveze.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.
Objava čaka odobritev
Po vaših besedah bi sklepala, da ste se malo izgubili. Kar pa se seveda zelo hitro zgodi. Posebej še v obdobju, ko imamo majhne otroke oz. otroke za katere je potrebno skrbeti. Vsa dnevna opravila nas kar posrkajo vase in tedni drvijo mimo, kot pravite. Občutek imam, da ste nekje na tej poti izgubili sebe. Da ste se preveč prilagodili potrebam otrok in tudi moža (…med vikendom pa nabiranje in veseličenje kar povprek). Če si kljub natrpanemu urniku uspemo najti čas zase in vsaj malo počnemo stvari, ki nas navdihujejo, bolj občutimo smisel življenja. Predvidevam, da gre pri vas za vprašanje na tej ravni. Bolj globoko izvedeti, kaj je smisel življenja vsakega posameznika,  po mojem mnenju potrebuje veliko poglabljanja vase s poslušanjem intuicije, rednim mediteranjem, opazovanjem življenja, čuječnostjo, branjem literature na to temo in še čim.
Upam, da sem vam odgovorila na vaše vprašanje. Če ne v zadostni meri, mi napišite, pa bova “rekli” še kakšno na to temo.
Mateja Debeljak
Mateja Debeljak www.vsedobro.si

New Report

Close