Najdi forum

KAJ JE S SPLETNO STRANJO SOLZICE?

Zdravo!

Najprej bi se zahvalila vsem dekletom, ki so mi pomagale z nasveti, kako pomagati prijateljici, ki je v šestem mesecu izgubila punčko. Povedala sem ji za ta forum, za knjigo Prazna zibka, strto srce, našle pa sva tudi internet naslov http://WWW.SOLZICE.NET.
Vendar pa mi kljub vsej dobri volji računalnik ne odpre te strni, ampak se pri tem naslovu odpre spletna stran Domenko. Kaj je s tem? So tehnične težave? Ali morda katera od vas ve, kdaj bo začela delovati ta spletna stran?
Hvala za informacijo.

Pozdravljena,

opravičujemo se vsem za zamudo glede aktiviranja internetne strani Društva SOLZICE – http://www.solzice.com. Imeli bomo kar zahtevno in obsežno stran, ki zahteva veliko “prostora”, zato je prišlo do nekaj dnevne zamude. Vsem bodočim uporabnikom te strani se opravičujemo…

Bernarda

P.S.: Obljubljeno nam je da bo stran začela delovati do konca tedna.

Ali mi lahko kdo pove naslov internetne strani solzic, ker, ko sem bila na tej strani solzice.com, me je skoraj kap ko sm zagledala neko prav nič kaj lepo besedilo. Šla sem še na solzice.net pa stran ni dosegljiva. Mar je še v izdelavi?

Naslov internetne strani je pravi. In res je,da je še v obdelavi, ker gre za malce zahtevnejšo stran.
Prišlo pa je do tehnične napake. Številka IP – se menjava vsakih 24-ur,ker stran še ni stalna. Zato je prišlo do neljubega besedila, kateri se je pojavil na naši strani zaradi tehnične napake.

Uvodna stran je že narejena in poskusno tudi deluje – prihaja pa do napakic.Obljubili so nam, da bo drug teden zadeva z domeno, strežnikom že stekla..

Opravičujem se vam zaradi ” domače” razlage in vas hkrati prosim za razumevanje.

Hvala in lep pozdrav!
Petra

New Report

Close