Kaj je orgazem?
Ko te bo en taprav tolk nažgečkal z jezičkom tam spodaj da se boš nekontrolirano polulala pol boš vedla kaj je pravi orgazem
l.p.
tone58 pri orgazmu se ne polulas, tiste k spricajo, to ni urin ampak brezbarvna tekocina brez vonja. To se pa nemore zgodit usaki, ker za to je potrebna ena zleza, ki jo nimajo vse zenske.
jaz sem bil prej z eno pa tud ni nikdar doživela tega pol pa nekaj vmes prišlo sva šla narazen čez dober mesec pride nazaj pa prav pejt a greva sem reku okej sam taprvo boš dovolila da te z jezičkom oki prav in sem šu tolk daleč da mi ratal kaj sva pol nam pravu nazadne ko končava mi reče da tega še v živlen ni doživela
orgazem je užitek stara sem 15 let in vsak dan ga občutim je to normalno
pa pejte kdaj v sex shop
Imam eno vprašanje. Stara sem 18 let, imam tri leta spolnosti za sabo. Vendar pa orgazma še nisem doživela. Je kakšna možnost, da bi si lahko pomagala (poleg raziskovanja same sebe) da bi ga doživela? Je kaj narobe ker ga še nisem?
Jaz pa imam drugačno vprašanje.. orgazem doživim, med sexom in pri oralnem zadovoljevanju. Ampak sexam lahko naprej, čeprav pri oralnem zadovoljevanju pa ko doživim orgazem je vse tako občutljivo, da ne prenesem nadaljevanja. Oralnega. Zanima me če je to normalno … 🙂
Pri meni je pa situacija drugačna. Stara sem 15 in do zdej, zmeraj ko sem se zadovoljevala sem dožvela orgazem. En teden nazaj pa je moj zlo dobr prjatu mene oralno zadovoljeval pa mi ni nikakor prišlo, pa čeprav je zelo ugajalo. In zadnje čase rabim veliko časa da doživim orgazem, ali pa ga sploh ne. Prej ni blo tko, a mogoče kdo ve zakaj?
Hvala za odgovor.
lahko te pripeljem do tega če želiš……….!!!
Več o ženskem orgazmu si lahko prebereš tudi na spletni strani zenskiorgazem.com. Je kar nekaj stvari razloženih in zanimivh. LP
Imam en velik problem!
Med seksom ne morem doživeti orgazma. S fantom sva skupaj leto in pol (stara sva 19 in 23 let) in najin odnos je ful dober. Seksava vsaj 10x na teden in zares uživam. Občutki so fenomenalni, on pa se vedno trudi “da bi meni prislo prej”. Pride mi le, če se samozadovoljujem, med oralnim ali pa samim seksom pa ne.
Kaj naj naredim? Čisto sem že obupala, nič ne pomaga
Cudno.probaj z obiskom pri ginekologu.
tudi jaz sem stara 18 let in imam tudi ze 3 leta zveze in s em tudi spolnih odnosov,med sexom se pocutim uredu in mi pase..vcasih bolj vcasih manj vcasih pa sploh ne.Problem je da jaz tudi se nisem dozivela orgazma si ga pa ful zelim a hkrati vem da zato ni kriv moj parner saj je zame popon in se pri vsem zelo ocitno trudi:) zravn njega se pocutim odlicno in rada sexam znjim…morda vcasih prevec razmisljam o orgazmu med sexom pa vem da je to zelo narobe ampak si nemorm pomagat..so tud trenutki k mislm da bom orgazm dozivela a se tik pred tem nekaj ustavi usaj tako imam obcitek…problem je se tu da tudi ko se sama raziskujm sej vete kaj mislm mi pase use ampak orgazma nemorm dozivet..drage zenske bodte srecne da ga lahko dozivite hkrati sem pa vesela da nimam edina takih tezav. Lepo se imejte in hvala za nasvete :))
lol, ene ženske ste res smešne… Samo ker imate ene tako dolgočasno sexualno življenje, še ne pomeni, da je orgazem svetovna redkost :D.
P.S.
Moški lahko doživi orgazem tudi brez ejakulacije.
Pač jaz imam tako srečo da sem si puco našo pri 12 letih in še jo zdaj imam pa sem že 16. Ona bi že rada sexsala z mano pa vse samo, nevema kako naj to naredima .. upam da razumete . Ona še ni in jaz tude ne ampak oba si rada želima. In ker je pač prvič bi jo jaz rad spravil tako daleč da bi ona doživela tisti orgazem ko se izloči tista brezbarvna tekočina za katero nekateri mislijo da se punca polulala .
Hvala za odgovor
Pač jaz imam tako srečo da sem si puco našo pri 12 letih in še jo zdaj imam pa sem že 16. Ona bi že rada sexsala z mano pa vse samo, nevema kako naj to naredima .. upam da razumete . Ona še ni in jaz tude ne ampak oba si rada želima. In ker je pač prvič bi jo jaz rad spravil tako daleč da bi ona doživela tisti orgazem ko se izloči tista brezbarvna tekočina za katero nekateri mislijo da se punca polulala .
Hvala za odgovor
Da nebo dvomov, to kar priteče iz ženske, priteče iz sečnice, če je to lulanje al ne pa lahko vsak po svoje. Drugače pa lahko manjšini žensk med vaginalnim sexom pride. Ne vem zakaj se vsi obremenjujete tak s tem…Sej pa mate roke pa prste. Naj se sama natika pa ji jo vmes zdrmajte /poližite al nekaj. al pa obratno. Sej na koncu bo srečna če ji bo prišlo tak al pa drugače -_-‘
Blabsy ti si pa ne delaj preglavic s tem, mislim da potrebuje to precej treninga z obeh strani…že če ti bo kak drugače uspelo kaj njej nardit ne da bo konc v 1minuti s tvoje strani si uspel 😉
Jaz sem si ga drkal, ampak mi ni prišlo. Potem pa mi ga je potegnila babica, pa sem doživel močan izliv. Ali je to normalno?
..pr meni ko pride do 1 orgazma,ji za njim pridetudi do10,seveda niso vsi enaki…eni dalši,eni krajši….je paturi poslja mokra do jogija-uf
Jaz skoraj vsak dan doživim orgazem, ker gremo zdaj z šolo nekam, srednja šola bom vlko z frednicami, pa vlko bomo delalo drugega, nimam svoje sobe, tak, da vem da orgazma ne bo, ma kdo kak predmet kak naj ga vtihotapim(ne meed prho) se že probala pa ga nikoli ne dožvim med njig glasno digam, tak, da bi se zbudle, kaj naj nardim???
Forum je zaprt za komentiranje.