Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kaj je novega ta petek?

Kaj je novega ta petek?

Ej, Vesna!

Veš, kaj bi ti jaz svetovala? Ne misli toliko na to, ali bo ratalo ali ne, saj si še na začetku produkcije! Ko boš imela za sabo 1 leto nezaščitenih rednih sp. odnosov, boš lahko rekla: “Nama pa ne rata!” Do takrat pa kar lepo počasi in popolnoma neobremenjujoče, prav? Poleg tega pa se bliža dopust, morje, počitnice! Takrat ti (vama!!!) bo gotovo uspelo. Upam, da tudi meni in mojemu možičku! Midva se sicer trudiva že dobro leto pa še vedno ni nič. Ni nama ravno vseeno in lahko, vendar tudi za trenutek ne pomislim, da nama ne bo uspelo! Seveda nama bo! Pač kasneje. Stara sem 31 let in ni hudič, da mi v 11 letih ne uspe zanositi. Do 42. leta starosti te namreč zdravijo, šele potem zaklučijo.

Pa še to! Lepo, da sodeluješ v forumu, vendar svetujem ti, da ne prebiraš preveč naših zgodb. Tudi jaz sem prej na vse gledala precej bolj neobremenjeno, sedaj pa, ko sodelujem v temu forumu, sprašujem punce vse živo (tudi tisto, za kar upam, da me ne bo nikoli doletelo). Zanima me! Včasih bi bilo morda bolje, da ne veš vsega. Velikokrat pa ti lahko kasneje pride prav tudi kakšna informacija, da nisi potem tako šokiran, ko ti rečejo: “Ej, punca, IVF te čaka!”

Ma, saj ne vem, razmisli ! Vsekakor pa ne dramatiziraj! Full je še cajta!

Gremo v borbo! Ju-hej!

Pozdravček, Taja

Hvala Taja,

govoriš pa točno tako kot moj mož, naj ne dramatiziram, za kar mislim da imata 100 % prav!

Še enkrat hvala za spodbudne besede in veliko sreče ti želim in vem da vama bo uspelo.

Vesna

HVALA, HVALA, HVALA!

PA-PA!

TAJA

New Report

Close