Najdi forum

Kaj je narobe z mojo materjo

Kaj je narobe z mojo materjo se sprašujem zadnje čase? A je nora v glavi al kaj? Al se ukvarja z kriminalom? Al je čisto izgubila razum?

Po očetovi smrti si je nabavla enga fanta, ki je je baraba, psiho. Kot da to še ni dovolj, se vedno več družijo z sosedi. Moj sosed je zločinec, kriminalec, preprodajalec, vodja tolpe ter še in še bi lahko našteval. Mislim bolj ko jo upozarjam, bolj ima nasproten učinek. Sedaj ta lopov hod v to hiši po 3 krat na dan, kot da je doma tle. Moj oče bi se v grobu obračal. Pa kaj je ženska kurčeva čisto motena v glavi, kriminalcev se ne vabi v dom, lopovov ter zločincev nimaš za prijatelje. Tak človek ti nož zarije v hrbet pa še trzne ne. Z poštenimi ljudmi se družiš ne pa z kriminalci!!!!
Mislim še spat ne morem, kak me to razburja,…..Motena ženska noben v normalni pameti ne vabi pa ne spušča lopov v svoj dom. Motena baba kurčeva. Kaj je z njo narobe?

Pa tak lepo mi je bilo, ko je bil še oče živ, žlahta po njegovi strani ni nevem kaj, sam so pa vsi pošteni ljudje, pa je vedno fajn kako rečt, ne pa tele barabe, moj dom se spreminja v prostor kjer so barabe, jz pa oddidit ne morem še zaenkrat. Še doma ne morem bit v miru, še ta prostor se spreminja v zbirališče za barabe. Ne maram barab pa zločincev, jih pa moram redno gledat v moji okolici, ignoriram jih ter izogibam se jih koliko se lahko.

New Report

Close