Najdi forum

Mogoče bo moje pisanje izgledalo čudno, zmedeno….pa saj sem tudi sama takšna, tako da….
Stara sem 30 let visoko izobražena, z dobro službo, stanovanjem, pa tako ZELO osamljena. Tako zelo si želim imeti ob sebi nekoga ki me bo ljubil, spoštoval, ki mi bo dajal občutek varnosti sprejetosti. Nekoga ki bi se veselil življenja z menoj, ki bi se veselil najinih otrok, pa….. ga ni.
Vse veze začnem narobe. Ko sem se prvič zaljubila, res zaljubila tako da sem postala vsa njegova, sem bila stara 26 let in on je bil vezan. Veza je trajala kar nekaj časa, ker sem čakala, upala, da se bo zgodilo nekaj kar sem v duši vedela da se nikoli ne bo. Vendar….
In sedaj spet….groza….spet se zame zanima vezan moški in meni je celo všeč. Kaj je narobe z mano? Ali res ne morem privlačiti moškega s katerem bi lahko gradila prihodnost. Ali je v moji glavi mogoče kaj premaknjeno, da sama sebe zavarujem pred nečim resnim?
Sploh ne vem kaj naj naredim?! Vse moje prijateljice so že proročene, z kopico otrok, jaz pa…meni je pa tako prekleto dolgčas, da se sem tako neumna da se spet ukvarjam z nekom ki…..GROZA.
Morala sem dati to ven iz sebe in upam da nisem s svojimi problemi zamorila še koga drugega.

Nič ni narobe s teboj.Nekateri se najdejo prej, nekateri kasneje. Nekatere so si to želele za vsako ceno in so pri tvojih letih nesrečne ali ločene s še več skrbmi, kot ti. Poročeni niso najboljša rešitev, bolje je, če je že ločen.Pa tudi ločen ni brez vzroka in je fino vedeti obe plati. Verjetno je nekje in prav zdaj ureja stvari, da bo pravi čas s steboj. Poročeni so prelahko dobljeni in boleče izgubljeni, pa še kazen za ne fair-play sledi.Otroci in žena potrebujejo celega očeta in moža, da bi mu bila pa v razvedrilo, je pa škoda tvojega časa in energije.
Odloči se, da boš upoštevala le samske in srečno!

Ne mores biti tako naivna,da bi se ponovno sla spuscati v vezo s porocenim.Nic ne bos pridobila,sploh ce imas namen si ustvariti druzino.Osamljenost preganjati s porocenimi ni dobra poteza,zato se razglej po samskih in locenih.Locenec pa ima tudi nekaj za seboj,tako da je dobro ,da ves zakaj je tako.
Groza je to,da si ne mislis vzeti dovolj casa in premisleka,ter mislis,da moras zgrabiti prvega,ki ti bo pokazal kakrsen koli interes.Zato ne hiti prevec,ce se ti do tridesetega leta ni mudilo in si stagnirala v vezi,ki ni bila veza,si daj se nekaj casa. Vse se bo zgodilo ob pravem casu,le ce si res pripravljena na konkretno zvezo in upam,da se naprej ne bos brezglavo zaletavala in obzalovala veze,za katere ze danes ves,da ne bodo obrodile sadov.
Srecno!!!!!!!!!!

draga Teja,
ženske včasih zmotno razmišljamo, da je le moški tisti, ki nam lahko prinese srečo in notranje zadovoljstvo. Teoretično je seveda možno, ne zanikam.
Praktično – v svetu, v katerem živimo – pa je tako, da človek (spol ni važen), zelo težko sreča partnerja-in to na migljaj-ki bi bil tak kot si ga želimo in zamišljamo.

želim si, da bi začela razmišljati drugače. Ne morem ti ne ukazovati, ne dajati nasvetov, še manj pa, da bi od tebe pričakovala, da me boš “ubogala”.
pa vendar……..
Kljub vsemu bom napisala nekaj preizkušenih misli.
Povedala si, da si izobražena, to pomeni, da neko podlago za nadgradnjo že imaš. Tudi, če živiš izven glavnega mesta, imaš na tisoče možnosti za tako ali drugačno izobraževanje.
vpiši se v tečaje, ki se ti zdijo na prvi pogled nemogoči, toda prav zaradi tega je vredno tvegati. V TVOJE ŽIVLJENJE BODO PRINESLI VELIKO RAZNOLIKOSTI IN NOVIH IZZIVOV.

Naj samo mimogrede pripomnim: ko sem bila še študentka, vsa zamorjena in nesrečna, sem se vpisala v tečaj karateja. Še danes mi NI žal za tisti dve leti! Ne tako , ne drugače ! Pa je od takrat preteklo že veliko kubikov Ljubljanice!

Se ti zdi ideja, da bi šla na tečaj peke kruha nemogoče in divja?

Ali pa na tečaj za vodenje čolnov?

Najslabša varianta pa bi bila, da sediš doma in jamraš, kako si uboga. Bika moraš TI zgrabiti za rohe in ne, da čakaš, da on tebe prvi “nasadi”.

možnosti, ki jih nudi življenje so zato, da jih MI izkoristimo in NE zato, da te eazlične možnosti “tlačijo” nas, ker jih “nočemo videti”.

Pa še en droben nasvet stare mame:
z moškimi je krasno koketirati.

In to zavestno, ne pa, da jim damo takoj “vedeti”, da si želimo od njih “nekaj več”.
Nauči se uživati v tem !

Velikos reče, in če ti bo uspelo, da se boš vsak dan prebujala s smehom, potem se bo v tebi že kmalu marsikaj spremenilo.
In zato, da se bo, držim pesti!

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Ej punce hvala za vaša mnenja. Danes je že boljše in v moji glavi misli bolj urejene.

V bistvu sem precej obtimističen človek, ki se veseli vsakega novega dne, pa tudi če dežuje. vsak dan poskušam začeti z nsmehom, dobro voljo, saj je življenje v bistvu čudovito.
Samo včasih pa pride kakšen težek dan tako da…..
Ne ne mislim se brezglavo spustiti v neko vezo, ki bi bila brez prihodnosti. Ne mislilm ponavlajti istih napak in nikoli več ne bom nikomur ljubica. Moškemu, ki mu bom poleg duše in srca podarila tudi telo, želim biti najprej in v prvi vrsti prijateljica. Ker slepa zaljubljenost, spolna privlačnost počasi mineta, ostane pa tista povezanost, ki ne sme miniti nikoli.

Srečno vsem!

Draga Teja,

iz vašega pisma veje želja po tem, da bi spoznali nekoga, ki bi vas ljubil, spoštoval, imel rad … Ta želja je seveda nekaj povsem naravnega, saj ljudje potrebujemo drug drugega. Vendar kljub temu ne dovolite, da vas želja povsem “ugrabi” in okupira vašo pozornost. Ne iščite nekoga na silo in za vsako ceno, ker se to še nikoli ni dobro končalo. Kaj pa če spoznate nekoga, ki vam ne bo dal vsega tega, kar si želite in pričakujete? Običajno, da ne rečem vedno, je tako – gotovo ste prebrali druga pisma na forumu! V fazi zaljubljenosti je sicer privlak med človekoma velik, potem pa …

Raje se naučite živeti sama in uživati v svojem življenju. Poiščite si hobi, ukvarjajte se s športom, vpišite se v kakšen tečaj, družite se s prijatelji, pojdite v družbo – možnosti ne manjka, le da jih včasih ne vidimo. Vse to počnite z namenom, da živite izpolnjeno življenje in ne z namenom, da boste spoznali partnerja. Lahko ga boste spoznali prav takrat, ko se boste sprijaznili, da boste še nekaj časa sami.

Včasih so naše močne želje lahko ovira za dosego željenega, sploh če vse ni odvisno (samo) od nas. Morda se morate naučiti čakanja in potrpežljivosti. Morda se morate naučiti biti zadovoljni s tistim, kar imate. Velikokrat smo v življenju preveč pozorni na tisto, česar nimamo, premalo pa cenimo, tisto, kar je. Tega se zavemo šele ob izgubah. Morda pa se morate naučiti, da življenje ne poteka vedno tako, kot si zamislimo ali pričakujemo – pa je lahko prav zaradi tega dobro za nas, saj nam daje tiste življenjske lekcije, ki jih potrebujemo.

Svetujem vam tudi, da se ne zapletate s poročenimi oz. vezanimi moškimi. To se še nikoli ni končalo dobro za vpletene. Čustveni ogenj strasti je sicer lahko silovit, a vsak ogenj enkrat ugasne … Pod njim pa ostane pogorišče: razočaranje, bolečina, prizadetost, zamera, jeza, strah, žalost …

Verjamem, da boste ob pravem trenutku spoznali nekoga, ki bo “pravi” za vas! In čez čas boste morda ugotovili, da vas v resnici tudi partner, otroci in družinsko življenje ne morejo popolnoma izpolniti in osrečiti. Resnična sreča je predvsem odvisna od našega odnosa do življenja in stika s svojim pravim jazom ter ne toliko od zunanjih okoliščin.

Srečno!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Draga Teja steboj ni nič narobe lepo se napravi ter pojdi na zavbavo z plesom tam boš spoznala kakšnega prijaznega lustnega plesalca za najni prvi ples .
Vendar če mu boš vseč te bo poljubil zato ga lahko nezno vprašaš za sance ljubezni steboj .
Če nisi imela sreče ko si bila še mlada boš pa takrat ko boš spoznala plesalca ki te nezno poljublja po usnicah ljubezni sreče .

Si čisto OK, veš?

Zasedeni moški so bolj…redni, družinski….so zasedeni pač! In to je vsaki ženski všeč.
Fraj fantje pa so neresni..kot mladi telički. 😀

In tebi je pač všeč zrel alfa samec, ki VE, kako treba, ki je stabilen, ki vodi, ima skrito avtoriteto…

Vendar je za tebe rešitev; moški, ki ima otroka, a se je ločil (ali je udovec).

Tipična karieristka, če se ne boš korenito spremenila, ne boš nikoli dobila kvalitetnega partnerja. Prvo se moraš naučiti biti ženska, to je največja muka za karieristka. Predvsem govorica telesa te izdaja zato si še vedno sama. Pojdi ven in opazuj druge ženske kako te stvari počnejo. Boš hitro osvojila skilse.

Tema je stara deset let, samo trol JOŽE OBLAK zna izbrskati teme in pesniti neke asociacijske odgovore, ki jih razume samo on sam …
Tako da kjer vidite njegovo ime in priimek, raje preverite, da ni tema iz pamtiveka.

Človek bi pomislil, glede na to, kakšno monsko masko si je nadel JOŽE in kakšne spušča iz sebe, da ne loči med 2005 in 2015 letom. 🙂 A očitno temu ni ni tako. JOŽE OBLAK je takorekoč že monsko priznan … akademik. 🙂

Lep podrav
marinec

P.s.: podobno kot uni 123 histrion, ki med biznisom, ki ga je začel slučajno danes opolnoči :-9. kot sam opisuje srečno naključke, mimogrede še odgovarja družno z JOŽETOM na 10 let stare teme iz zaprašenih monskih arhivov. 🙂 Torej, akademika na kvadrat.

Svašta majka rodi. 🙂

Puma, tole bi pa rad vidu ce ne ze sodeloval… bi prov rad videl govorico telesa..

Ok 10 let je pa ze nekaj za govorico telesckov in skilse….
Noc druzba…

Hey Teja, tudi sam tako opažam, če si za prijeten čvek mi pošlji zasebno sporočilo :). Lp

Teja 05.10.05 12:14
Ej punce hvala za vaša mnenja. Danes je že boljše in v moji glavi misli bolj urejene.

Preberi si naslov teme in se vprašaj, Kaj je narobe s tabo:)

še enkrat.


Postavite izziv oz. zastavite vprašanje. Morda razmislite tudi o tem, da odprete novo temo, saj se je obstoječa že izpela.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

New Report

Close