kaj je lepa ženska?
Najboljši opis, s to razliko da mi višina ni pomembna, oziroma mam skoraj rajši manjše kot večje 😉
Se strinjam z tistimi,ki omenjajo Monico Belucci… Poleg te pa je meni vsec se Liv Tyler-taka,kot je bila v Gospodarju prstanov… Sedaj namrec ni vec ravno taka…
Žlehtnoba!
hmmm…lepa ženska…
urejena, v mejah postavnosti (torej od it…do 7 kg gor ali dol), vsekakor simpatična…
simpatična ženska….
mislim, da mora imeti v sebi tisto nekaj, kar pa izžareva predvsem njen nasmeh, prijaznost, dobrosrčnost…
meni je pa lepa ženska-beyonce
Jah simpaticnost ni lih relativna…pac, da ni zoprna, ne najeda,ne vsiljuje ljudem svojih prepricanj, se zna nasmejat, zna poslusat….tako kot pac pri vseh ljudeh…
Lepa…joj kok je to relativno..postava v mejah normalne ( men je cist useen, ce ma zenska 5 kil premal al pa 5 kil prevec..ce se zna pravilno oblect), bolj so mi vsec visoke ( ni pa pravilo)…barva las me sploh ne gane ( razn tiste nenaravne)….itd..
od znanih….
Halle Berry, Mandy Moore pa Julija Roberts…
halle bery mi je bila ko je mela kratke lase-zdaj pa več ne!!!
definitivno beyonce
Beyonce je tut lepa ja…
Halle…ne vem, njen obraz izzareva neki posebnega…tko da…je res lusna:)
Angelina Jolie
kaj naj bi pa to pomenilo?
In kaj vidiš na njih?
Kaj je lepa ženska… nisem brala Gostkovega odgovora, ampak vem, da mata z Vitotom isti okus (in tut moje sorte okus) in ko si včasih kažeta kake slikice, se še jaz slinim zravn. 🙂 Tak, da onadva mata dober okus. 🙂 Pa tut Spider se mi zdi, da ma dober okus. 🙂
Torej; lepe ženske so mi take bolj drobižkaste, da so take lepe, sladke, temni laski, taki mehki, srednje dolgi (recimo malo čez ramena), lep obrazek, taki mili in hkrati poredn, temne očke, polne ustnice…
To so mi res ono take lepe, ko pupe, drugače pa da je ena ženska dobra, da dobro zgleda, pa to niso pogoji (je lahko tut blont npr.) 🙂
(zdaj je ravno reklama za film Nespodobno povabilo- evo, Demi mi je dobra baba, sploh v Striptizu, uhu!). 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.