Najdi forum

Tudi tvoj slučaj je že opisan v enem od zgornjih tekstov, zato te prosim, da malo “poskrolaš” nazaj in boš našel svoj odgovor.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni!
Prebrala sem vsa zastavljena vprasanja ter vase odgovore, a se se vedno ne moren opredeliti med kaj spadam oz. Kaj je “narobe”.
No vglavnem; imam zelo pogoste in zelo mocne deja vuje. Imam jih nekaj krat tedensko, ali pa celo vsak dan. Imam “manjse” in “vecje” deja vuje. Mislim da jih mam ze kar nekaj let.
Dogaja se, da (povsem normalno) sem v situaciji, ko se mi zdi da se je to ze PAC zgodilo(npr. Peljem se v trgovino, to sem ze nekje slisala, to da sedimo tu na kavi sn tudi ze enkrat dozivela,…) , so pa tudi situacije, kjer vnaprej vem kaj se bo zgodilo, gdo bo kaj povedal, gdo bo prisel zraven, , kaj se bo dogajalo, kako bo pocutje nekoga ali mene,…
Tako npr. V osnovni šoli, ko smo pisali test. Samo vstopla sem v ucilnico in sem “vedla” kje bom sedela jaz, gdo bo zraven mene, gdo mi bo tisti trenutek kaj povedal, gdo se bo vsedel pred mene, zraven tega, pa sem se tisti trenutek ko sem prisla do svojega mesta sosolki, ki se je vsedla zraven(kar sem seveda vedla:p) povedala, da sem to ze videla.. Da se bo tocno ona tocno tu vsedla, tocno to povedala in vse ostalo.
Pa ne samo to. Ko sem imela prvic spolni odnos.. Se prej kot se je vse zacelo, mi je samo “blisnilo” in imela sem obcutek kot da to ne bo “prvic”.. Imela sem obcutek da mi je tocno ta fant vbistvu na popolnoma enak nacin oz. Dogajanje ze vzel nedolznost.
Ne dolgo nazaj, je prisel spet ta fant k meni, sabo pa je imel prijatelja, ki sem ga prej videla 1x pa tudi pri meni doma je bil prvic. V jedilnici sta se vsedla in ko sem prisedla, mi je spet blisnilo, kao “stari, vidva sta ze bla tu. Tocno vidva, tocno tu, tocno tak cudno sta me gledala kak zaj, vedla sn ki se bo gdo vsedo, pa tudi za tebe (ki si zaj prvic tu), sen vedla da me bos to vprasal (vprasal me je:” deja vu?!” 0o ko sn njima ze en cas nakladala o mojih “nadnaravnih moceh” :p)
… Vse skupaj traja priblizno 4-5 sekund, se pa zgodi da tisti “mocnejsi” lahko trajajo tudi dlje. Imam dobre ter slabe deja vuje, po vsakem pa se pocutim… Nevem kako.. Omoticno.. Prestraseno, zmedeno..noro vglavnem. Vcasih se mi tudi malce zavrti oz. Dobim meglo pred ocmi, “poslabsa se mi sluh” in tudi glava zacne bolet. Vcasih me Ful grabi strah pred vsem tem. Na momente nevem vec ali je res kaj narobe ali pa sem totalno zmesana. Veckrat sem bla ze tik pred tem da bi poklicala nekega psihiatra, da pove ce je tudi sigurno vse ok zmano ali ne (je pa predrago haha). Tudi slabe volje sem vedno bolj zadnje case, vsi in vse mi gre na zivce, itd.itd.
Imam pa ze od rojstva migreno, mogoce ima to kaj veze z tem?!…
Veliko vec je dogodkov in bol podrobno ter razumljivo se da vse opisati, a ne zmorem tega tu:p
Hvala za vas odgovor in pomoc.
Lp 🙂

Spoštovana!

Pazljivo sem prebral vaše pisanje in navajanje dogodkov, kot tudi spremljajoče pojave in počutje. Bojim se, da gre pri vas za resno nevrološko motnjo oz. motnjo v delovanju možgano, ki je podobna epilepsiji.

Predlagam vam, da si nemudoma preskrbite napotnico za nevrologa in se v Ljubljani naročite za pregled. Natančno mu opišite svoje stanje in videnja, kot ste jih meni. Napotili vas bodo tudi na razne preglede, kot je slikanje glave, EEG ipd., kar vse skupaj ni nič strašnega, saj pregledi niso invazivni. V kolikor bo nevrolog ugotovil, da ne gre za motnjo, kot sem napisal zgoraj, se spet oglasite, da bomo skušali odpraviti vsaj spremljajoče pojave.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

pozdravljeni,

deja vu, koliko sem jas seznanjen je tukaj le vprašanje časa, prostora, dimenzij in seveda vesolja ter mislim da to nebi smelo povzročat nobenih strahov in dvomov ali smo zmešani, konec koncev uporabljamo le delček možganov in le kaj zmore ostali del??
če se le da in nas zanima kaj točno in kako, ne hodit zdravnikom, ker jim je glih tolko jasno ko nam, sam vem za primere ko se doktorji obračajo na tako rečene spiritualne ljudi, zakaj? ker imajo nasveti in meditacija boljši učinek kot tablete!
tudi meni se dogaja da večkrat vidim v prihodnost in to nazorno, všasih se pokaže v različnih znakih se pravi informacijah iz slik, dogodkov in glasov, ki jih slišiš okrog sebe, tudi v sanjah. nekaj časa sem mislil da enostavno kreiram svojo usodo vendar temu ni tako, imam le odprt kanal videnja kaj se bo zgodilo. usoda je začrtana, odločitev je pa tvoja po kateri poti boš šel. malo sem raziskoval kaj se to dogaja in je le sposobnost kateri sem lahko hvaležen..

smisel življenja je duhovna rast!

obrazložitev v angleščini
http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=107793

Tudi tale video zanimivo razloži deja vu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ks_UHmaZcSg

lp, Mojca Koprivnikar

Imam vprašanje glede mojih sanj…pogosto se mi dogaja da v sanjah vidim svojega umrlega sorodnika ki me ves čas krivi za vse življenske težave in govori mi celo da bi bilo bolje če bo bila mrtva…zanima me kaj bi to lahko bilo saj je zelo resnično za odgovor se zahvaljujem že naprej

Pozdravljena Deja-Lora,

predlagam vam, da raziščete odnos s pokojnikom – kakšen je bil ta odnos, kakšni so vaši občutki in čustva okoli tega odnosa. Odpustite, kar se da odpustiti in se pozitivno naravnate v povezavi s to osebo.

Lepo vas pozdravljam,
Mojca
Tempelj svetlobe

Najlepša hvala za odgovor,poskusila bom raziskati in upam da se uspem rešit vsega.
Lep pozdrav.
Deja-Lora

Seveda, le pogumno in delajte na čustvih, občutkih in predvsem bodite odkrita do sebe v tem.

Lepo vas pozdravljam

Igor T. z vsako izreceno mislijo sem se strinjala in tvoji odgovor na videnje v prihodnost me je ponovno opomnil na radosti tega zivljenja…. hvala za to 🙂 no naslednja stvar ki me zanima pa se tice deja-vuja in sicer se moji prijateljici dogaja podobna stvar kot jo je prej opisala mlada dama in sicer da ji ob dejavuju postane neizmerno slabo in po parih sekundah torej ko mine ta prizor ki ga globoko v sebi nekako ze pozna popolnoma zapre vase pove da ne razume nicesar in da cuti strasansko stisko… razmisljala sem natancneje ze nekaj casa razmisljam ali nam mogoce da deja vu sporoca da je vse ok. no da se bolje razjasnim torej nam sporoca da naj ne obcutimo strahu oz. jeze in ostalih custev ki so povezani z nerazumevanjem, ne cutenjem necesa da naj ne razmisljamo o prihodnosti kot o necem nejasnem ampak nekako da je vse ok. Ker ce obcutis da je ta realnost v nekem momentu ze obstajala potem postanes brezskrben in vecen? Tezko sem zakomplicirala stvar ko ponovno preberem zapisano tudi sama sebe tezko razumem popolnoma… gre se zato da se mi je primerilo da sem se po deja-vuju pocutila varno in nekako z namenom tukaj in sedaj! 😀 ………kdor vidi luc tudi v temi ve kam poloziti naslednji korak………. LUC JE LJUBEZEN

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close