kaj hoce?
Nevem kaj naj naredim..tega fanta sem spoznala pred dvemi leti in sva bila prijatelja pred tremi meseci pa sva se zapletla. Od takrat se slisiva vsak dan, se 2x na teden vidva, se dobro razumeva, kaze mi da me ima rad, se potrudi zame,..problem je da sem mu ze parkrat omenila da bi lahko bila skupaj kot par vendar se vedno nekako izmakne. 2 tedna nazaj sem rekla da ce noce biti z mano da grem in je rekel da ni res da noce bit z mano, da me ima rad in da sem edina ki jo hoce, da nej ne grem od njega..ce mu je toliko do mene zakaj potem noce veze? Saj bi blo vse isto kot zdaj. A naj se vztrajam ceprav mogoce nikoli ne bova skupaj? Ali naj grem?
Hvala za nasvete
ja on hoče seks dvakrat na teden brez obveznosti. Zakaj samo to nimam pojma (mu ni do resne zveze, ima več želez v ognju, mu nisi dovolj zanimiva…)
Pomembno pa je le, kaj hočeš ti?
Če ti bo VSE ŽIVLJENJE dovolj, da si zadnje prase v odnosu, potem si daj gor seksi perilo in ga še naprej dvakrat tedensko pogosti.
Če si rekla, da greš, pojdi. Sicer te bo itak vozil “okrog”, ker bo vedel, da tvoje besede nimajo pravega pomena (če jih ne uresničiš), ter da si od njega odvisna. Bodi samostojna. Sicer pa naj ti konkretno pove, kaj ga zadržuje. Mogoče bi rad sedel na več stolčkih.
Vsak v tvojem pisanju vidi nekoliko drugačno sliko, ki si jo razlaga na svoj način, ki je lahko za druge nesramnost, (…vstavi poljuben pridevnik.)
Dejstvo je, da si se obnašala…reciva nenavadno, dokler se nista iskreno pogovorila in si povedala kaj drug od drugega pričakujete, oz si želita.
Torej? Si se kaj naučila iz tega ali boš v prihodnje ponovila isto zgodbo s svojo posesivnostjo? Bo imel on vedno toliko potrpljenja, da bo prenašal tvoje muhe? Ali boš raje direkt povedala kaj ti manjka?
Lahko se pa tudi samo jeziš na ljudi, ki so ti napisali svoje mnenje za katero si sama prosila 😉