Najdi forum

Kaj dogaja?

Zakaj vi sovražite Zveza? Zveza dober. Zveza veliko šport, kultura gluh, počitnice… Jaz imam rad Don.

Evo ga junaka.
Tipičen predstavnik gluhe srenje.
Perla.
Morte prznat da si tako zasluži situacijo kakršna je.
Ni mi pa jasno zakaj je Zveza in Don v teh modrih glavicah eno in isto.
A so Zveza člani al njeno večno vodstvo??????
To je tipičen primer prodornega in uspešnega človeka na trgu delovne sile.
Uspešen računalničar in radioamater.

Takole bom rekel , sem gluha oseba in ne poznam nobene gluhe v Sloveniji , ki bi imel rad Dona , preizkušeno !! dl3k4 je kimavec zveze in se izdaja od tam in se dela neumnega . Očitno se vidi kam spada …

Don nam uredil športna vadba vsak teden, on poskrbel, da imamo odbojka vsak teden v društvo. Na državnih prvenstvo gluh dobimo medalje, če zmaga. Imamo možnost prijazen klepet in hrana po tekma. Vse najlepše za gluh. Vodje športnih tekmovanj kretnja, kar je dobro za nas. Ne vem, če bi imel to, če bi bil vodstvo ZDGNS kdo drug. Brez Dona ne bi nikoli videli olimpijskih igre gluhih (Avstralija, Rim)! On je izbrati dobre trenerje za nas gluhe športnik, da smo lahko pripravili na olimpijske igre gluh, ki so vsaka štiri leta.

Don dobra skrbi za kultura gluhih. On nam omogočil, da smo se udeležba festival v tujina, on nam je priskrbel studio, kjer snemanje film, on nam je omogočiti gledališče film gluhih. Ne vem, če bi brez Dona imeli snemalni studio, ne vem, če bi imeli možnost potepanja in srečanja z gluh na kulturni festival po Evropa… Don nam to omogočil. On prijazen, on priden.

Pa zakaj tožiti čez domove za ohranjanje zdravje? Tam imamo gluhi družba. Doma je nimamo. Doma živimo med slišečimi, ki nas ne razumeti, ne pogovarjati se z nami, zato tam osamljeni. Zato rabimo domove za ohranjanje zdravje, ker tam smo cel teden med gluhimi in lahko nadomestimo med letom zamujeno – druženje.

Kdo je Don?

Jesti mora tudi druge dni, ne samo tisti dan ko imate tekma.
Kako pa vedela da brez dona ne imela še več?

Riba ki živela stalno v akvariju, ne vedela kako je v morju.
Kakšno zvezo bi pa lahko nekdo potegnu med Donom in pridnostjo pa mi ni jasno.
Pridnost je nuja za lakaje, Donu ni potrebna. Ob tem da je mastno plačan in preplačan. Za kvazidelo.
priden je nekdo ki upošteva navodila in je delaven. Se pretrga. Ampak ne sam zase.

Maš pa pravico do svojega mnenja.
Dokler si mlada boš hodila na tekme in paraolimpiade, ko boš stara boš pa šla na center za socialno delo!!!!!!!!!!!!!!
Pridna.

Ribe, ki živi v akvarij, ne bo pojedel morska pes ali druga večja riba. Ribi v akvarij se ni treba boriti za hrana. Dobiva jo vsak dan, in sicer od človek – zastonj. Riba v morje pa mora loviti!

A pol praviš, da je plastično jabolko isto ko pravo jabolko?
Da so naravne ženske dojke isto ko plastične?
Da so naravni lasje isto ko lasulja, itd.

Morje je življenje.
Akvarij je pa fikcija, umetno ustvarjeno.
Sam npr glej film gospodar prstanov al pa vojna zvezd, al pa zvezdne steze. Tist je akvarij, življenje je pa nekaj drugega.

A pol misliš da v akvariju na ribe ne preži nobena nevarnost.
Od bolezni do drugih sovražnikov.
Pa LASTNIK sužnjev jih lohka v skret rukne ko se naveliča.

Zelo se zamisli nad sabo!!

dl3k4, zakaj si zlorabil moj nick???

Nekdo, jaz nisem tako kot ti, ki sovražiš zveza. Vem, da ti zveza ne pomeni veliko, ker nisi športnik. Iz novena tvoj izjava ni vidno, da športnik. Kako bi ti počutil, če bi po odhod Aljoše imeli le eno odbojkarsko tekmo na leto? Eni hoče to narediti, a mi ne damo!

dl3k4, kakšne neumnosti pišeš … sploh te ne razumem !?!? Brez Aljoše znamo marsikaj narediti le on nas preprečuje če želimo kaj narediti in ne pusti da smo samozavestni ter samostojni … to je razlika !!! Toliko da veš šport ni za vse temveč izobrazba , služba , enakopravnosti … itd .. Pojdi v svet pa boš videl kako oni živijo naši gluhi prijatelji … Imajo nešteto olajšave ………

Ubogi dl3k4. Le drži se mule za rep. Očitno si največja zguba, saj niti pisati ne znaš. Šport, Don … pozabi! Beri knjige, hodi po svetu, izobražuj se! To naj bo Tvoj moto, pa si mlad ali star.

Knjige dolgčas. Knjig nikoli maral. Zveza nam ne sili knjiga. Po svetu veliko hodim, na mednarodna tekmovanja gluh. Imam mednarodni prijatelje. Ali vi znate mednarodni znakovni jezik? Jaz ga znam, odlično! Če bi izobraževanje v znakovni jezik, jaz bi šel. Ali veste za izobraževanje v znakovni jezik?

Ne hvali se, niti ne verjamem, da si to, za kar se izdajaš. Gluh???? Ha ha, potem ne bi niti tako pisal. Si mogoče Donova ljubezen?

Ali ste vi gluh?

oj dleka ali ti tekmuješ košarko?
in koliko si star mogoče 15 ali 16 let?

ali pa več kot 18 let?

Če si dober, se lahko kot športnik uvečjaviš tudi med slišočimi.
Če si pa krjavelj si dober za športne tekme zgolj na gasilskih veselicah.

In oprosti, odloča večina, ne pa par Vas tekmovalcev na gasilskih veselicah.

Vsaka opica ali pes je bolj gibčen in hitrejši od tebe.
Seveda; lažje in bolj komot je žogobrc, kot uporabljati možgane, pa brati knjige. Al pa računalnik.

Ti si luizer, če si.
In pristal boš kot socjalni podpiranec in igralec na balincanju za rekreativce.
Suha veja našega naroda.

Glej. Edina reč, glede katere so gluhi hendikepirani je sluh in ti bi lahko šel na paraolimpijado zgolj v športu, kjer je ključen sluh.
Zakaj bi šel pr košarki – a ker ne slišiš piska sodnika? A noge pa lahko premikaš??
In podobno je za druge športe. Komot si smučarski tekač, med slišočimi. Ne ti bi rad bil krjavel in mi naj te bi zagovarjali.
Drugo bi pa bilo če ne bi imel ene roke ali noge, če bi bil na vozičku…

Ti migala in nič mislila in don rada imela? Za zjokat.
Ti reva bila!

Se mi res smiliš. Si en revež, da še ne veš kakšen?
A imaš glavo zgpolj zato, ker imaš žepe premajhne in ker so gor montirane oči in lasje????????

New Report

Close