kaj delaš danes?
Ja, pih, no, saj sem tukaj, v službi, kjer sem DRUŽBENO POTREBNA !!!
Pomagam, čistim, pišem, berem, odnašam, prinašam …. “pomoči nujnim osebam” ??? Kaj si pa s tem mislila? Morda: nujne pomoči potrebnim osebam! Ja, vse te osebe, ki so okrog mene, so potrebne …. nujno potrebne moje pomoči.
In potem, ko pridem domov, je takisto tudi …. doma. Tudi tam sem …. “družinsko” potrebna !!!! In pomagam ljudem, ki so pomoči potrebni !!! In spet berem in pišem “svašta”, poslušam in govorim “svašta”, gledam “svašta”, delam “svašta” …. skrata moje življenje kot življenje v družbni, kjer sem potrebna, je sila razgibano in počnem “vse mogoče”, ne le “svašta!” :-)))))
marija (1)
Pa ste me nasmešili s “svašta!” Tudi jaz sem delala danes “svašta” Pa sreda je, pa sem skuhala “svašta” Moja snahica danes ves dan in ima tu tam vse “svašta”
No, pa čitanje časopisov “svašta”, Direkt, Novice, Nedeljc, Naš časopis pa tudi “svašta” v njih prilog. Reklam “svašta”
No, bolj resno, tudi žalostna sem bila, zaradi prijateljice, ravno so po pogrebu njenega moža. Ja, to je del življenja.
LP PRABABI
Da bi se dalo slediti tiste, ki na ta forum pišejo, bi verjela. Me pa zanima, kako prešteješ vse tiste, ki tale forum le berejo? Edina, v katero ne bi dvomila, si pravzaprav ti.
Si je pa za vsako stvar treba vzeti čas – tudi zato, da ugotoviš, da si res potreben družbe. In zato: dobrodošla prvič med nami! 🙂