Kaj čez stenske ploščice v kuhinji?
Ker še nekaj časa ne bo denarja za ornk novo kuhinjo, razmišljam da bi ta staro prenovila. Recimo v Ikei nabavim nove fronte. Kaj pa naj naredim z obupnimi plščicami med zgornjimi in spodnjimi elementi? A lahko kaj čez njih nalimam, ker dol trgat jih ne mislim. Potrebujem poceni in enostavno rešitev.
Hvala!
Kaj takega mogoče?
Kaj takega mogoče?
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/80178216%5B/quote%5D
Jaz bi tudi dala tole, ker je v živo vidati prav čedno.
Moja sestra je v pomanjkanju denarja začasno dala na steno kos poda, ki ga je odrezala od tistega za tla. Izgleda čisto spodobno in je fajn za čistit, tako da ga kasneje sploh ni zamenjala. Najbrž je to res najcenejša varianta.
Pa je bila to pravna barva? Se je obdržala kljub čiščenju?[/quote]
Joj, kako sem se zatipkala;))) Seveda sem mislila praLna barva;))))[/quote]
Ja, to je v bistvu lak in moraš kar paziti pri nanašanju, če misliš fugirat, pa je treba tudi fuge menda pobarvati takoj – na forumu Gradimo poskusi poiskati teme o barvanju ploščic, imaš omenjeno tudi, kje se nabavi barva.
Jaz bi ploščice potrgala dol, pobrusila steno, pobarvala s poljubno barvno, nato pa čez Domflock (ona prozorna zadeva, ko je pralna, imajo jo v bolnišnicah na stenah). Tako je naredila prijateljica, dala je brez onih pikic, samo prozorni premaz, izgleda fenomenalno.
Če barvaš s čopičem v določeni smeri (vodoravno), ostanejo rahle črte, ki izgledajo špica, ko pogledaš od strani ali pod svetlobo.
Kjub črtam se čisti fenomenalno, z vodo ali vsemi čistili, tudi pri kuhalni plošči.