Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza KAJ ČE JE….

KAJ ČE JE….

Včeraj sem bila pri kirurgu ,ki mi je operiral karpalni kanal in komolec zaradi pritiska živca.Desna roka je po operaciji v še slabšem stanju saj so se mi trije prsti potegnili navznoter.Sedaj pa so se prsti na levi roki pričeli kriviti navzgor.Kirurginja me je napotila k nevrologu ker pravi da je vse skupaj čudno.Roke so občasno tresoče,težke.Prsti se gibljejo kar sami po svoje nap.če jih raztegnem narazen in jih potem želim stisniti skupaj mi na levi roki kazalec kar nekam skače.Obe roki mi mravlinčita.Težave imam z depresijo ,ki pa jo zdravijo z antidepresivi a se mi zdi včasih kak dan da mi sploh ne pomagajo saj sem popolnoma brez volje.Ko sem prebirala kaj bi to lahko bilo sem naletela na to temo.Mislite ,da je možno,da gre za MS?Grabi me panika in me je strah bojim se pregleda in punkcij, če mi jih bodo naročili saj imam zelo nizek prag prenašanja bolečin.Ne morem vam povedat kako grozno se počutim!

Pozdravljena,

moram reči,da prehitro delaš neke zaključke……Verjamem, da se počutiš grozno, ampak za diagnozo MS je potrebno narediti kar nekaj preiskav (VEP, SEP, očesni pregledi, punkcija,….) da lahko zdravnik potrdi oz. ovrže sum,da je to MS. Veš ne skrbi glede punkcije. Ni tako hudo kot se sliši,je pa potrebno res 24 ur ležat in to res ležat, drugače je glavobol ki ni ravno prijeten. Jaz z ležanjem nisem bila pridna, in me je potem kar cel teden glava bolela. Pa tudi to ni tako hudo, ker če ležiš bolečin ni. Rada bi ti rekla,da se ne sekiraj prej, preden sploh izveš, kaj ti je. Saj vem, da si v paniki, ampak sekiranje ne pomaga, kvečjemu vse skupaj še poslabša.
Lahko greš tudi na MS FORUM, tam boš našla veliko zanimivih stvari.

Saj poznaš tisto: Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti huje.

Lep dan ti želim

enaMB

enaMB hvala ti za te prijazne besede.Hvaležna sem ti zanje!Bodi lepo!

Pozdravljena Ladybebe!

Sem videla, da si šla na MS forum in da so ti že nekaj odgovorili. Veš, če kdaj koli potrebuješ kakšno toplo besedo, kakšen odgovor, tam ga boš zmeraj našla.
Ne vem, ali sklepam prehitro, ampak ker si omenila dr. Hojsovo mislim, da si iz MB, ali pa vsaj bližnja okolica. Tudi jaz sem iz MB in če boš hotela, me lahko najdeš na tistem MS forumu pod vzdevkom Anita, pa mi kaj napiši, če se boš registrirala, in ti bom poslala svojo GSM.št., pa bova rekli kako……
Imej se lepo, uživaj v tem čudovitem dnevu, držim pesti zate,

Lp enaMB

A ni karpalni kanal eden od pokazateljev revme oz. artritisa?

New Report

Close