Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Kaj boste podarile vašim možem za novoletno darilo

Kaj boste podarile vašim možem za novoletno darilo

Dajmo malo idej na kup, za tiste, ki smo že čisti brez idej:

Jaz sem mu do sedaj že:
-Kosmodisk activ
-Denarnico in pas
-Nove smučarske rokavice
-Čelado za smučanje

Obleke v stili hlač, srajc, nogavic in puloverjev mu ne kupujem za darilo.

Mucko za povohat.

Bo dobil enga lupčka več kot ponavadi.
Tisto kar hoče in kar rabi si itak sproti kupuje ( jaz pa tudi ). Živiva skupaj, skupaj skrbiva za otroke, ne gledava kdo kaj plača in koliko, finance so skupne – torej mu bom darilo kupila iz skupnega denarja on pa meni. Brez veze. Gremo za ta denar raje z otroki na izlet pa se luštno mamo. Pozornosti v obliki daril že zdavnaj ne rabiva več. Pa darila itak dobiva od žlahte.

Nov gsm aparat, ker mu “ta star” crkuje:-)

Moj je pa že dobil nov GSM, ker mu “stari” ni bil všeč, pa je skoz komentiral, da je telefon čisto zanič. Sem ga imela poln kufer, kupila nov telefon in mu rekla, da je to za novoletno darilo. No vsaj enega sem fraj:-))))
Dragi pa je čisto v oblakih z novo igračko.

Kaaaj? Rabi se vedno kaj. Za darilo kupim ponavadi nekaj, kar rabi….lani sem mu kupila torbo- za na treninge. Letos ??

Vinjeto. Še najbolj praktično od vseh daril, in vem, da ne bo obležala nekje v omari :)))

rd in dedek mraz skupaj – električno kitaro

lp

Jaz sem mu (nama) tudi že kupila – abomna v gledališču. Ima vsaj kakšen večer zase…

knjigo Kuhinja za prave moške

Ga nimam, koruznik pa dobi kufre pred vrata. :)))

Eno kapo, ki se je njemu zdela predraga:)

Koledar od Star wars (ZF fan), strip od Garfielda (strip fan) in lupčka (moj fan).

Enako kot kuharca. sem si knjigo že ogledala in mislim, da je ta prava zanj.

Letno naročnino na Playboy

NIČ!

Ko sva bila še fant in punca, za darilo ni vedel. Sedaj pa se kar zmeniva kaj bi kdo od naju in si kupiva.

Za letos mogoče karto za gokart, ker je bil že 2x in je čist navdušen. Pa naj ima moški večer 🙂

Najamem mu pol apartmaja za enotedensko mučanje, drugo polovico pa on meni 🙂

Že pred leti sva si nehala kupovati neka posebna darila, raje za tisti denar nekam greva … itak sproti kupujeva, kar kdo rabi ali si želi.

On meni vinjeto, jaz njemu vinjeto. Volk sit, koza cela. Rabiva jo pa itak oba.

Moj dragi dobi letos denarnico, ker ima tako, da je mene sram….:))

New Report

Close