Kaj boste počeli med vikendom?
Hja, en megalomanski piknik nas čaka, ker se frendi selijo v novo stanovanje in še 30-letnica….. vse ksupaj….. bo kot “pr norcih” :)))).
He, ne vem, če se ga ne bom prvič po zdravljenju mejčkeno nacedila. Ampak samo v smislu…. dobra volja je najbolja. 🙂
Nedelja pa počivanje.
A ste šli pol?
Midva sva prišla s piknika točno po 2 urcah… Je kar scalo. Pa moj je malo utrujen. Je danes vozil Poli maraton. 62km. Naslednje leto grem pa že tudi jaz!!!!!!!! Na Poli maraton, se razume! :)))))))
Jaz sem ravno po kosilu. Moj je danes kuhal… Testenine z lignji in školjkicami. Pa solatka in vsak malo vinčka za zraven…. Od ugodja mi je kar “posekal noge” in samo še cunje obesim in gasssss počivat za kakšno urco. Potem pa na Rožnik s kužijom.
Škoda, ker ne dežuje, da bi mal izležaval…. 🙂
Kaj pa druge?
P.s.: Petruša, še nekaj na temo laski…. a veš, da se mi kravžlajo. Daljši, ko so, bolj se zvijajo. Prej sem imela ravne, ko puščica. :))
Kul, jest mam tut “kitajčka”. No, tibetančka. Sej ši-cu je tut žlahtnik…. Moj je tibetansi terier Simba. On. Najboljši psiho in fizioterapevt. 🙂 Glej pripeto fotko. A ni za požrt, kaj?
bom jest tut še 1x probala. ne vem, kaj je, ker sem slikco zmanjšala na mal več kot 200 kb. in v mapci je lepa, tle gor pa nč….
evo, tol emi napiše:
Can’t save upload file. /var/tmp/phpYLbw7r -> /net2/phorum-priponke/medovernet/phorum/limfom/2.jpg
Moram Primoža vprašati….