Najdi forum

Kaj bo danes za kosilo

Zanima me, kaj boste svojim dragim danes postregle za kosilo? Iščem ideje.

Za danes še ne vem, včeraj pa smo imeli mleto meso s stročjim fižolom (prepražiš čebulo, začinš s soljo, poprom, česnom in sojino omako ter dodaš zmrznjen stročji fižol in dušiš nekaj minut, na koncu lahko zgostiš s smetano ali podmetom), zraven pa tenstan krompir.

Nina

Goveja juha z rezanci, paniran oslič in krompirjeva solata.

Če ti manjka idej kaj kuhati pojdi na Kulinarika.net oz. .si in imaš med forumi odprto eno temo kaj danes za kosilo tam pa je toliko predlogov, da si rešena za nekaj tednov….idej….

Goveja juha, puranji zrezki v smetanovi omaki in široki rezanci
Me pa zanima kako pripravite čufte v omaki. Naš tamal jih v vrtcu zelo rad je, sama jih pa še nisem naredila. Prosim za kakšen nasvet
Lp

Danes je post 🙂 tako da bodo ribe na jedilniku in krompirjeva solata
Pa dober tek in Lp Miša

Ker je danes strogi post po Pustu bom naredila sladko zelje in sadno solato
Ne vem če ti bom kaj poamgala s to idejo ampak jaz obožujem sladko zelje, pa še zdravo je.
Pa dober tek
Lp Petra

Jaz jih naredim tako kot filo za polnjene paprike, samo da dam več jajc in malo drobtin (da ne razpadejo), naredim kroglice, ki jih popražim na olju. Omako pa naredim enako kot za paprike.

LP, Diana

Diana, hvala.
Sem čisto pozabila na post ;(
lp

Skutini štruklji in radičeva solata.

Hmm danes je post, saj res… Kosilo.. Pri nas je to že skoraj večerja. Mislim, da bom naredila matevža in repo, mesa pa itak menda ne sme bit zraven….Ali bom pa naredila skutine štruklje pa kompot. Evo no pa ste me pripravile, da sem že razmislila, kaj bom kuhala (ponavadi se odločim med vožnjo do vrtca, imam 45 minut časa da se zmislim), odločitev med jedilnikoma je pa v rokah ostalih treh članov družine…:))

Pire krompir – špinača – pohani fileji osliča
(naša 14 mesečnica bi jedla špinačo vsak dan 5x :-))))))))

Nataša

pizza

New Report

Close