Najdi forum

vem da je težko govoriti o zaljubljenosti pri 15 a vendar.imam fanta starega 18 in pol. rekel je da sm dobra punca ki je ne najdeš povsod. hodiva že dva tedna. a me skrbi. ni tak kot si jst želim. rekel mi je da ni tip ki bi šol z mano na plažo,sprehod,da bi kam skupaj šla. zdaj se dobivava le kakšen da ob isti uri na istem mestu .vedno za eno uro. tam se poljubljava in je reku kao da mi bo pokazal stvari ki jih nisem še doživela. želi da z njim izgubim nedolžnost. a jst ne želim. komaj dva tedna sva skupaj pa ga niti še dobro ne poznam. zdaj je predlagal da bi za en teden malo prekinli ker je en festival in je reku da bi se rad spoznal z puncami iz drugih držav. sploh me nič ne pokliče..nič.ne odgovarja na moje sms.kako naj jst stvar razumem. zunaj me je videl,zvečer,pa se je delal da me ne vidi,a vem da me je vidu. ga je bilo sram ker sem bila v kratkih hlačah in natikačih? ne vem kaj naj naredim?kaj bi vi na mojem mestu? prosim svetujte mi?
lp

jst,

lepo da si prišla na ta forum in nas povprašala za nasvet. Poglej, pri 15 letih ti je lahko v ponos, da tako razmišljaš o svojih problemih, ki so za nas nekaj vsakdanjega in zelo enostavnega, vendar smo bili tudi mi v tvojih letih, takrat pa so bili to za nas ogromni problmei, pa se nismo mogli na nobenega obrniti..

JA res je kar je rekel, doživela boš stvari, ki si jih sploh ne predsatvljaš, vendar bi ti rad položil na dušo, nikar z njim.!!!!!!!!! ne takšne ne drugačne. Zakaj, če je vse tako kot si napisala, potem ima v glavi samo eno doživetje, ampak verjemi, da doživetje sexa v primerjavi z ostalimi radostmi v življenju ni nič. Praviš, da ne veš če je zate, če ga ljubiš, potem še niši doživela pravo ljubezen, raje počakaj na to pravo ljubezen, ko bo prava boš to zagotovo vedela, ker tisto pa bo doživetje. Takrat se zagotovo ne boš spraševala s kom izgubiti nedolžnost niti kdaj, ko čutiš ljubezen, je vse ostalo postranskega pomena. In za odkritje te ljubezni imaš še ogromno časa, pa čeprav moraš čakati do 20 leta. Do takrat pa le pamet v glavo, pa nikar s to glavo skozi zid, samo zato, ker to počnejo tudi drugi.
NAsmehni se in poišči svojo pot, ko pa se boš spet ustavila pa le pridi nazaj, pa bomo poiskali kakšno besedo zate, da ti bo lažje.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se popolnoma strinjam s Primožem. On ima v glavi samo eno in ti raje počakaj na tistega pravega, ker on ni ta. S pravim se boš sprehajal, te bo predstavil vsem, hotel bo, da vsi vedo, da sta par, niti pomislil ne bo na to, da bi rad spoznal kakšno drugo punco, ker boš ti edina zanj in on bo edini zate. Verjemi, da to ni to, da on nima enakih želj kot ti. Pazi kaj delaš, da ne boš tega kdaj obžalovala.
Uživaj mladost!

veš po tem kar si povedala, mi tvoj fant ne zveni preveč iskreno… nekako se mi zdi kot, da se ti izmika oziroma išče priložnosti, da bi bil s tako le takrat ko njemu to ustreza, sicer pa ne. in to ni dobro za neko vezo med moškim in žensko… ker biti skupaj, pomeni delati SKUPAJ stvari, ki so obema všeč, ob katerih imata podobne lepe občutke. še najbolj pomenljivo se mi zdi to, da ko je s tabo, se samo poljubljata… kaj pa kak pogovor, spoznavanje… nočem biti groba, samo tudi to, da ti govori, da bi želel spati s tabo in to kljub temu, da ti na ta korak še nisi pripravljena (in to je povsem razumljivo, glede na tvojo starost) in si mu to tudi povedala, ni preveč u redu od njega… da pa je želel prekiniti s tabo za en teden zaradi nekega festivala ali nekaj takega, da bi lahko spoznal nova dekleta… pa da te noče poznati, ko se srečata v mestu… je res malo čudno. saj si sama rekla, da ni on čisto to kar si želiš… in edino kar lahko rečem je to, da te popolnoma razumem, ker njegova ravnanja res niso najbolj prijetna. moj predlog je sledeč: zveniš kot zlo u redu dekle in kot taka si zaslužiš tudi enega u redu fanta… zato le povej temu sedanjemu fantu, da pač on ni to, kar ti želiš in končaj z njim. ko bo pa prišel tisti pravi osebek zate, bo pa potem toliko lepše…

Prav je, da razmišljaš o spolnosti in odnosih pri tvojih letih. Da ne delaš avtomatično, kot ti nekdo reče, ampak razmisliš, kaj bi zate bilo najbolje. To je najbolj važno.

Tudi jaz vidim pri tem fantu le to, da želi biti s tabo zaradi spolnosti, da se želi poljubljati s tabo in upa, da mu boš sčasoma dovolila tudi več. Ker si mlada, misli, da te bo lažje prepričal v to. Fant je tudi še mlad in ni pripravljen na tako zvezo, kot jo imaš v mislih ti.

Verjetno ti ni vseeno s kom in na kakšen način boš izgubila nedolžnost. Zato poslušaj svojo intuicijo, ki ti pravi, da nisi še pripravljena na ta korak. Če bi čutila, da ti je fant res naklonjen v ljubezni, ta odpor v tebi ne bi bil tako močan.

Torej poslušaj svoje občutke. Morda se boš odločila, da boš ostala s fantom, da se bosta še naprej samo poljubljala. Vendar pa moraš biti previdna. Več bosta sama, več možnosti je, da boš morda popustila njegovemu pritisku in se spustila z njim v spolnost. Meni se zdi, da fant ni zaljubljen vate, zato se tudi ne želi kazati s tabo. Vendar s tabo ni nič narobe, le fantu rojijo drugačne misli po glavi.

Če si želiš, da bi imela fanta, ki bi te res imel rad, potem bi bilo dobro, da bi s tem dečkom prekinila. Lahko mu poveš, da še nisi pripravljena na spolnost, da si želiš sprehodov, držanja za roke, pogovarjanja. Ker pa on ni tak tip, da bi s tabo kam šel, ker se vajine želje torej ne ujemajo, potem je prav, da gresta vsak svojo pot, da lahko poišče osebo, ki mu bo bolj ustrezala.

Ni mu treba povedati, da se ti zdi, da bi on rad s tabo samo seksal. Enostavno reci, da nimata istih želja, zato bi rada, da se razideta. Morda te bo fant po tem tvojem predlogu začel prepričevati, da je on pravi zate, da bi bil še s tabo, da bo šel na sprehod, itd. Samo mislim, da bi to trajalo samo nekaj časa, potem pa bi bilo vse po starem (srečevanje za eno uro, poljubljanje, nagovarjanje na spolnost itd.). Njegova dejanja so ti že pokazala, kakšni so njegovi nameni, zato ne nasedi nenadni spremembi. Še enkrat, zaupaj vase in v tvoje občutke. Ne pusti, da te kdo prepriča o nasprotnem.

Če želiš, še kaj piši, morda o tem, kako se je situacija razvila. Lep pozdrav!

Pozdravjena Jst!

Čim dlje od takih tipov!!!

Prvega fanta sem imela pri 19 in se čez pet let tudi poročila z njim. Moram priznat , da sem v vseh najstniških letih bila non stop zaljubljena, hrepenela po človeku, ki bi me ljubil, pa ga ni bilo od nikoder. Prijatelj me je tolažil, da bo tisti, ki bo prišel čisto pravi zame in res je tako. In vem, da sem v vseh tistih letih zorenja in čakanja včasih kar malo zavidala svojim sošolkam, ko so mi pravile o svojih izkušnjah. Hvala Bogu sem imela tudi sama nekaj pameti, da sem vedela ločiti zrnje od plevela! Takrat mi je bilo hudo, saj bi se tudi jaz z roko v roki rade volje sprehajala po Ljubljani….. sedaj vem, da je še kako bilo pametno, da vse tiste moje zaljubljenosti niso prišle do “srečnega” konca. Bi me samo še bolj zmedle.

Kar se pa tiče spolnosti….ko sem končno vstopila tudi v ta svet, sem šele dojela kako resne stvari so to. To ni nobeno igračkanje. Menjanje tipov/deklin na 14 dni…. Jaz sem te zadeve dojela kot skrajno resne. Z bodočim možem sva se po tej izkušnji samo še bolj počutila odgovornega drug za drugega. Po tem nič ni več kot je bilo.

Srečno in še enkrat…..stran od takih tipov!!

Edino kar ti lahko povem, je to, da je hotu tvoj “junfer”.
Pametna punca………bejž stran od njega.
Tisti, ki te bo resnično ljubil , bo počakal na dan, ko se mu boš sama iz ljubezni predala in zaupala svojo nagrado.
Takih kot je tale tvoj gimpec je veliko, zato v tvojih letih, previdnost nikoli ni odveč in če čutiš, da fant ni pravi…………….DIJO………

HOUG govoril sem

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Naceloma bi kar pohvalil tega fanta, ker ji je lepo povedal kaj hoce od nje, tako z besedami kot z dejanji. Najbolj moras seveda opazovati dejanja!

Kar se pa tice njegovega namena s tabo in kar si zelis ti, ti lahko svetujem podobno kot drugi.

Pocakaj na pravega ( pazi, da ne bo kak hinavec, ki se bo samo delal -> opazuj DEJANJA! ) in se mu prepusti pod pogojem, da res ne bos imela nobenih dvomov. Poznam veliko punc, ki jim je bilo zal, da so tako hitro zgubile nedolznost – predvsem pa z napacnim!

LP

Lp
Glej ta tvoj tip ti je že povedo da ni takšen da bi s tabo hodo na plažo….. in praviš da se dobivata vedno na istem mestu ob isti uri torej bo tak tudi ostalo. Temu tvojemu tipu se gre samo za eno stvar in to ti je dal vedet. Prav maš da nočeš z njim izgubit nedolžnosti in še dalje razmišljaj tako ker enkrat bo prišel tisti pravi kateremu se boš predala iz ljubezni in da bo ljubezen obojestranska! Sicer pa stara si še 15 in našla boš takega fanta ki bi s tabo šal na plažo, da ko bi te vido bi te s ponosom pozdravo neglede na to če maš na sebi kratke hlače in natikače in ne rabiš it v posteljo ravno s prvim.Glede tega da pa se ti ne javi in da ti ne odg. na sporočila pa je tak ko mu bo te bo poklico. Taki so nekateri fanti tudi sama sem mela takega fanta. Pri nama ni šlo za sex ampak ko se mu je pač zljublo da bi se malo cartal pa lupčkal me je poklico. Tako rekoč na poziv sem bla 🙁
Nebom ti več nakladala sama razmisli kak in kaj si pametna punca in veš kaj delaš, upam da se boš prav odločla! Želim ti dosti sreče.

New Report

Close