Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Kaj bi to bilo?

Kaj bi to bilo?

Pozdravljeni,

ker vidim, da imate ogromno izkušenj z sladkorno boleznijo, vas želim vprašati, kaj bi to bilo.

Pred leti so mi po telesnem naporu in po čudnem počutju (vrtoglavica, mrtvičenje obraza) izmerili 20 enot sladkorja. ŠE danes mislim, da je šlo za napako, saj so mi po 5 dnevih opazovanja v bolnici, ugotovili, da je z mano vse v redu.

Vendar imam od vedno čudno počutje v zvezi s hrano in ne vem kaj mi je.

Dam en primer, kar se mi je zgodilo danes.

Zjutraj pojem najprej eno jabolko, čez kake pol ure pojem polnozrnta kruh z marmelado brez sladkorja. In se nikakor nisem mogla zbuditi, bila sem kot v transu. Šla sem do trgovine, ker sem menila, da bom tako prišla k sebi. Pa ni bilo bolje. Grem na kavo.

Pridem domov totalno prepotena, zmedena, tresla sem se.
Grem pod tuš. Za kosilo si naredim tofu sir s papriko, pojem in v roku 10 minut sem kot prerojena.

PRosim, pomagajte mi, ker podobne zadeve se mi ponavljajo že več let.

Preveliko nihanje sladkorja. Tudi meni se je to dogajalo par let. Telo se navadi na visoke cukre in se ne odziva več tako kot prej. Jaz sem imela “hipo” pri 10 ali 12 mmol/kg. Kar je jasno, da ni normalno…Spremljala pa me je še dodatna bolezen, za katero nisem vedela..rak na dojki. Po 2 letih se mi stanje malo umirja. In končno imam cukre okrog 10 in manj, kar prej ni bilo varjante. Od 20 do 34. Tako, da ti svetujem kakšne dodatne preiskave….Npr, tumorske markerje….Te ne strašim, samo predlagam…Lahko mi pišeš na mejl…

Tumorske markerje? Ti bom raje pisala na mail.

Ne vidim, kje imaš mail, ko kliknem na tvoje ime, se ne odpre mail.

[email protected] je moj mejl…ni skrivnost. Vesela bom tvoje poste.Hvala za zaupanje.LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close