Najdi forum

Kaj bi storili oz. kako bi reagirali, če bi zvedeli, da ima vaš oče (za katerega si tega ne bi nihče mislil!)še enega otroka s sicer poročeno žensko? Bi želeli vedeti če je to res? Bi vprašali njega? Bi poiskali njo? Bi se naredili kot da ni nič in da se to vas ne tiče?
Hvala za mnenja in predloge.

Glede na to, da sem po naravi zelo, zelo radovedna, bi zagotovo izvedela vse, najprej bi (vprašanje je kakšen odnos imaš z očetom) vprašala očeta za to, oziroma mu dala vedeti da nekaj sumim. Potem pa odvisno od njegovega odgovora naprej……..Nekaj pa me zanima, od koga si ti to izvedela in kdaj naj bi to bilo ( v davni preteklosti, ali je otroček majhen??)

lp

Jaz svojega oceta ne bi upala kar tako vprasat, bi pa sigurno prevrtala vse moznosti, ki bi se jih spomnila, da bi zvedela kaj uporabnega. Nobena stvar ne ostane tako skrita, da bi nihce ne vedel zanjo. Otrok pa se posebej ne.

Sigurno bi vprašal “Stari kdaj me boš spoznal z mojim polbratom/polsestro?”
Z družino je po mojem tako da si jim dolžan dati eno ali dve priložnosti za zbližanje, če ne gre, ostanejo samo še občasna vljudnostna strečanja.

Najprej je vprašanje od katere osebe si zvedela za to novico,
potem bi bilo pa najboljše ,da stavr z očetom razčistiš(mogoče tudi mama
ve za to).
Lp Bojana

Vsekakor bi ga vprašala, če imam polbrata oziroma polsestro, ker mislim, da imam pravico to vedeti. Nikakor pa ga ne bi obsojala in ne bi preveč vrtala zakaj in kako. Ne vem, kakšen odnos imaš ti z očetom, jaz svojega toliko poznam, da vem, da mi ne bi lagal, če bi ga postavila pred dejstvo.To osebo bi hotela spoznati. Morda mi je podobna, morda podobno gleda na svet in bi se odlično razumeli. Kri navsezadnje ni voda! Če bi naletela pri njej na odklonilni odnos, pač ne bi bilo nič iz tega, a človek nikoli ne ve…

Govori se… V govorice sicer ne verjamem, ampak črv ti ne da miru…Ne vem sploh ali je bolje vedeti ali ne…Vprašala očeta kar tako verjetno ne bi, ker če ni res bi bil marsikdo zelo prizadet. Je pač tipičen ‘gospod, gntleman če hočeš.Po moje bi prej vprašala njo (kar zna biti tudi zelo neprijetno, je tudi ne poznam, pa še poročena…)
Če bi postavila deset moških v vrsto in vprašala (ljudi ki jih poznajo) kateri bi lahko bil ‘ krivec’, bi bil moj oče zadnji, v to sem 100% prepričana.

zgleda da je nekdo spremenil ime-to je moj odgovor. maja

Ne glede na tvojo predstavo o očetu – jaz bi ga vprašala. Zakaj bi najprej s takšnimi vprašanji nadlegovala tujo žensko? Če je oče z menoj odkrit in ve, da ga ne bom obsojala…. zakaj bi mi potem o tem lagal? Seveda bi se o tem pogovorila na samem, saj ne bi želela s tem prizadeti še mamo, če o tem ničesar ne ve. Saj smo vendar odrasli ljudje. In še to – govoricam ni za verjeti, še posebno ne, če jih trosijo nezanesljivi ljudje, čeprav je res, da pregovor brez dima ni ognja še vedno v večini primerov velja. Razčisti, saj črv kot praviš vrta.

New Report

Close