Najdi forum

Kaj bi naredila ti?

Punce kaj bi storile oz kako bi reagirale v takem primeru:

Do nesporazuma je prislo,ker je sel v hecanju predalec-uzaljene ste.
Pri pogovoru pride tako dalec, da mu zelite povedati da zadnjih nekajkrat niste dozivele ograzma in da bi se lahko bolj potrudil.
Vendar ko slisi besedo ograzem, se zacne dret in izugi zivce,s tem da se ne izve stvari do konca.
S tem vas spravi v neusmiljen jok, ki traja in traja (imaste dneve ko ste bolj obcutljive).
Izugi zivce,pobere stvari,vam rece da pojdite k psihiatru in odide.

Upam, da se to ni zgodilo tebi Taja. Če pa že pride do kakšnega takšnega prepira jaz vedno grem do konca – povem kaj mi leži na duši. No včasih tudi nimam srca za kaj takšnega ker se bojim, da bi s tem osebo prizadela, zato sem tiho in sam v sebi to zadržujem kar pa potem pripelje do nekontroliranih izbruhov z moje strani. Se mi je tudi to že zgodilo, da me je fant pošiljal k psihiatru, ampak s tem me je pa dvignil do te točke, da sem mu res povedala kar mu gre pa tudi meni. No vedno se je dalo nekako rešiti. Potrebno se je vsesti in mirno pogovoriti o določeni stvari.

Če je ta oseba prizadela tebe, mislim, da ji že lahko poveš vse kar ji gre. Zakaj bi si nekdo lahko več dovolil kot ti? Važno je pa res, da človek ohrani mirno kri (čeprav jo v takih trenutkih težko).

metla bi rekla jaz….poglej ga v oči in se na smehni in reči orgazem lahko dožim tudi brez tebe ali pa s kom drugim…imej v glavi ni edini moški na svetu…pojdi svojo pot…

hehe, s takim tipom nimaš več kaj počet. čas bo za drugega.

Ves, ce se ze zdej dere nate, bo potem samo se slabs. Ne upat da bo kdaj boljs, ker ni nikol. Ce se z njim ne mores normalno odkrito pogovort, ne bosta mogla nikol resit nobenega problema. Tako pa ne prides nikamor, slej ko prej enmu prekipi.

Ce bi te imel fant rad, bi se ti vsakokrat, ko bi seksala, popolnoma posvetil in te zadovoljil. To da ti ze nekajkrat ni prislo je res zalostno… Ocitno tudi v postelji nista za skupaj. Najveckrat ljudi skupaj drzi ravno seks… vaju tudi to ne.

Pozabi na case ko sta se imela lepo, ce res ne bo pripravljen resiti vajinih problemov in se se naprej izogibal pogovorom, in si raje najdi drugega. Ne zivet v spominih… verjemi mi!

Hvala vsem za odgovore.
Naj povem, da sva se po vsem ze pogovorila, ni problem v tem, da se ne bi dalo pogovarjat z njim, tudi do takega izbruha je prislo prvic. Mene bolj skrbi, da bi se stvar ponovila, ker me je zelo prizadel, celo tako, da sem ga prosila da zelim biti nekaj dni sama, da razmislim o stvari.
Glede orgazma pa je tako, da ga zadnjih nekaj krat ni bilo, drugace pa sva se zmeraj imela lepo v intimnih trenutkih…Res pa je tudi, da ni vedel, da ga nisem dozivela.

Lep pozdrav!

Kako ni vedel , da ga nisi doživela ?! Si blefirala al kaj ?

Klim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close