Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Kaj bi mi bilo?

Kaj bi mi bilo?

Lepo pozdravljeni gospod doktor!

Že dva dni pri sebi opažam spremenjeno stanje v celotnem delu telesa. Zelo pogosto me obdaja slabost in siljenje na bruhanje, zelo malo jem saj nimam nobenega apetita, tudi pijem bolj malo. Opažam tudi, da me hoče dušiti oz. imam oteženo dihanje. Drugače sem na splošno zdrav, edino imam probleme z alergijo na cvetni prah, ki jo zdravim z zdravili Claritin. Prav tako opažam, da se mi pogosto vrti in sem komaj pokonci, zmeden sem.

Saj vem, da je takole težko reči ampak vseeno Vas sprašujem ali bi bila temu kriva vročina ali kaj drugega? Mislite, da bi moral obiskati zdravnika ali ne?

Za Vaš odgovor se Vam že vnaprej zahvaljujem ter Vas vroče pozdravljam,
Rok

Spoštovani! Nikakor ne bi želel kriviti vročine za občutke težjega dihanja. Kljub temu, da je težje dihanje lahko povezano tudi z alergijami, se morate nemudoma obrniti na vašo zdravstveno ustanovo oz. zdravnika, da izključite resnejše vzroke za to težavo!!! Zaradi številnih možnih vzrokov za težko dihanje vam žal ne morem pomagati s konkretnejšim odgovorom. Namenoma se nisem dotaknil ostalih težav, ker menim, da potrebujete pregled! Lep pozdrav in ne odlašajte!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Hvala Vam za odgovor.

Sem malo prej klical v ZD kjer imam osebnega zdravnika in sem omenil te težave ter sem dobil termnin šele čez 14 dni :-(, kaj pa zdaj naj naredim? Sestra pravi, da to ni urgentno stanje!

Naj grem ob 19.00 zvečer v dežurno službo??

Hvala Vam še enkrat.

ROK

V vaši ustanovi prosite za pogovor z vašim zdravnikom (in ne le s sestro oz. tistim, ki vas naroča). Naj ON na osnovi opisa težav in vašega dosedanjega zdravstvenega stanja oceni, v kolikem času je pri vas potreben pregled! Srečno!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close