Najdi forum

Kabelski internet

Zdravo!

Doma bi si rad “privoščil” kabelski internet, pa me zanima nekaj stvari. Ne bom vas spraševal, če se ga splača imeti doma, ampak me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem.

Rad bi se priklopil pri telemachu (docsis sistem al neki tazga), ker se mi zdi ugoden, pa še dodaten popust je za pridne dijake. Slišal sem, da telemach ni najboljši, poleg tega pa naj ne bi imeli kabla na Kodeljevem (LJ.).

Kakšne so torej vaše izkušnje s kabelskim internetom in kaj priporočate.

Hvala za odgovore!

P.S. Upam, da nisem preveč zakompliciral kaj bi sploh rad. LP

Imam kabelski internet od Telemacha. Po pravici povedano, včasih leti 160 kb/s (npr. dva dni nazaj), včasih pa ne gre nikamor. To zadnje se dogaja zadnje čase in sumim, da nekaj menjajo, popravljajo, posodabljajo. Če so vam posodobili kabelski sistem (menjava kabla za tv), potem je tudi kabelski internet možen. Drugače pa se moraš pozanimat.

za enkat je adsl tut dost ugodna rešitev…sej ne da delam reklamo, ampak meni adsl lahko skos full speed dlja..se pravi ~55kilobytov/s, ker mam tako linijo kakoršno mam… pa pravjo da dolžina ni pomembna .)

Jest mam kabelski internet pri Telemachu. Najprej cakas kakšen mesec da pridejo samo pogledat, potem pa še približno toliko da pridejo priklopit. Vmes smo klicarili kot zmešani, ker so skoz govorili da pridejo naslednji teden…
Hitrost je odvisna od tega, kje živiš oz kakšno je omrežje, od hitrosti serverja na katerega si priklopljen (če je SLO server vleče tudi do 200kb/s, včasih vleče pa tudi samo 20kb/s)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close