Najdi forum

Ali še komu zadnje čase (cca mesec in pol) kabelski internet od Telemacha nikamor ne gre???? Kaj se dogaja?

Lahko izrazim sum, da je tu predvsem govora o Kazzi, Donkeyu in podobnih aplikacijah? Ostale aplikacije verjetno dobro delujejo, ne?

Ne, sploh ne. Gre za katerokoli Slo stran, pa tujo tudi. Pa outlook dooolgo časa pošilja pošto.

mariborski KKS pa RES ne gre nikamor…plačujem 8000 na mesec zato, da mam prenos na Kazii in podobnih stvareh večino časa krepko pod 1kb/s in rabim pol mesca (v najboljšem primeru) da potegnenem dol en video ki zasede 900MB…mater napredna tehnologija pa taka, take zmožnosti so ble leta 95! Pa tud drugač nimam prenosa večjega kot 20kb/s pa še to če je sreča…pa kje je zdaj tisti 1MB ko so obljubljali?!??! Al pa vsaj 512…

Nabavte si adsl! Trajna rešitev!

Je rešitev, dokler ne pride ven kaj boljšega. Meni se zdi, da nas hočejo s tem prisiliti, da gremo s kablov na telefonske inpulze.

Tud s siolom so včasih velike težave.

Kaj bo pa Telemach iimel od tega, če gremo na impulze. Mislim, da samo izgubo.

Jaz pa ravno premišljujem, da pokličem kabelsko Tabor in naročim kabelski internet.
Doma uporabljamo arnesovo povezavo – in v primerjavi s službenim kablom – potrpljenje prosim!
A da kabelska ni tako hitra, kot so napovedovali?
Naj še počakam?

Sončen dan!
Alenka

Pa to je za znoret! Ob pol sedmih zjutraj dela, da ga skoraj komaj dohajam, zdajle pa spet spi, da si kavo vmes lahko skuham.

ADSL nima veze z impulzi. A tudi ta dela kakšen dan, kot da je na dopustu.

LP

Docsis ali Nemo ali kaj tretjega?

Katarina, Ti pa si za hece. ADSL in kabel sta drug drugemu brca v tazadnjo, ampak samo dokler sta oba konkurenčna. Koliko bi se ti kot direktorica Siola trudila za izboljšanje kvalitete na ADSL, če bi vedela, da si že povozila kabel oz obratno, da si direktorica Telemacha, ki si povozila Siolov ADSL? Bore malo. Verjemi.

Konkurenca je NUJNA, da nam bo vsem boljše delalo – kabel ali ADSL.

Odvisno je tudi kakšen modem imaš, zdej so novi modemi, ki se jim reče Docssis (nekaj takega) in ti so čisto v redu. Seveda se pa zgodi, kakor tudi pri ADSL in drugih povezavah, da kdaj malo počasneje sela.
Jst mam kabel in mi je nekaj mesecev nazaj grozno počasi delal, potem sem se pa razpi… in poklicala na Telemacha in je bil problem rešen.
Jaz ti ga ne odsvetujem, ceneje je že kot ADSL, vsaj začetni stroški če si brez ISDN-ja. Naročnina za mesec kabla je pa 7300 sit. Samo je spet odvisno katerega operaterja imaš.
LP

Ti kar idi na kabel, se ni tak slabo, samo jaz sem več pričakoval. Pa online si skoz, ko vklopiš kišto. Kolegu iz tabora dela hitreje ko meni ko sem preko Rotovža – tak, jutri jih bom poklical ker mam poln k*** tega. Komad dolg 4.3MB mi je vleklo dol 1uro 34 minut. Modem pa mam neki RCA. Ena dobrih stvari pa je ta, da mi je mrežna na starem pc-ju crknla po enem letu in 2 mescih pa so mi jo vseeno brezplačno menjali, čeprav več ni blo garancije…

Bejba, kateri modem si pa prej imela, če se spomniš?

LanCity. Kakšne pritožbe glede njega?

Pred tem še nism mela kabelskega interneta. Pa tudi sedaj tako ali tako dobiš ta modem Docssis. Sm pa brala, da tistim ki imajo drug modem (mislim da NEMO modem) deluje počasneje. Tako, da mislim da se tebi ni treba badi, da bi dobila tisti starejši modem, ker imajo že tega.
LP

New Report

Close