k zobozdravniku na Hrvaško?
Vsi tisti, ki ste bili dokončno endodontsko oskrbljeni v nekaj dneh in ste morebiti še protetično nadgrajeni, a ste imeli kontrolno slikanje z obrazložitvijo definitivnih polnitev in še eno po 6-8 mesecih??
Se vam kaj zatika hrana, zobna nitka??
Ker vem da niste odšli v ZG ali v Avstrijo…
Ni vse v nizkih cenah ali celo v hitrosti…
A je ko bil pri kalmar dent?
Evo link za njihovu stranicu, Zobozdravstveni center na Hrvaškem
V zobni turizem zobozdravnik Hrvaška je znana za operacije z visoko kakovost, nizko ceno in jamstvenega dolgoživosti. Jaz grem za nekaj let na Hrvaškem, in sem zelo zadovoljen. Urad, kjer so mi celo ponudil brezplačno predogled, kar je super za spoznavanje zobozdravniku in njegovo službo.
Lahko kontakt na [email protected]
Imam zelo slabo izkusnjo pri GALEKOVIC!! Huda slamparija, ni vredno dolge voznje. Zastarela oprema, zobarca slabe volje, da ne zaleze in da nocejo slisat pritozb , stol, da ti zlomi vrat, delajo brez asistenta, ne slisijo te, agresivna sestra neprijazna, ki namesto pomoci laja nate, slabo narejene plombe, ki ti trgajo notke in ripsajo jezik, previsoke plombe, zato mi je naraven zob razpadel itd… velika polomija od kao velike poliklinike…
Pozdravljeni,
sem s primorske in se zanimam za istro,rabil bi oralnega kirurga,ker se mi je zagnojila korenina zoba(živc je bil pred pol leta odstranjen,sedaj se pa začelo gnojit) in zateklo lice,moja zdravnica mi je dala samo 3 antibiotike in poslala k kirurgu v slo,ta je rekel da naj pridem na pregled šele julija,nakar bo dal datum za operacijo,če pa grem samoplačniško bi bilo malo prej,okoli 250-300 eur da bi stalo.
Mi zna kdo kaj svetovat,imate izkušnje,kak dober nasvet?
Zdravo,jaz sem si uredila vse spodnje zobe(zdaj urejam še zgornje) z mostički na hrvaškem..Dental centar grzela..najugodnejša cena,profesionalen pristop,izgleda odlično..so 10 minut stran od meje-bregane..tako da zdaj gre celotna družina tja na popravila,že samo plombice so daleč najceneje,kaj šele implantanti,mostički…Če želiš še kakšen odgovor,mi lahko tudi pišeš na [email protected]
ojla, sama tudi imam prekomejne izkušnje, sicer sem hodila v Polikliniko Galekovič, tisto na desni strani z modrim krovom, k dr. Markotu Galekoviču, in lahko povem da je zelo strokoven, hiter in prijazen…
ja da se čaka urco v čakalnici, ampak pregled je brezplačen, plačala sem le rtg sliko 20€.
ker je moja situacija zahtevala implantat sem ga vstavila pri njima in sem zelo ugodno prešla 🙂
bolečin ni bilo nikakšnih, imajo pa najsodobnejše aparate in jaz danes, čez pol leta imam super nasmeh!!
PRIPOROČAM
živjo.
jaz imam problem, da moja zobozdravnica ne dela več in dokler ne pride nekdo namesto nje, ne vem kam in kako. imam pa boleč zob, sploh ko jem, me boli + še plombo imam za zrihtat itd
ali mogoče kdo ve za kakšnega zobozdravnika v Zagrebu, da nima preveč navite cene in bi me recimo v roku 14 dni vzel?
izkušnje, predlogi, vse dobrodošlo.
Prav tako sem imela slabe izkušnje pri Poliklinika Galekovič. zobje delo s slabimi materijali in nekaj mojih prijateljev ima težave z novimi zobmi.
Po tem sem našel novo kliniko v Varaždinu z Dr. jasnom in tam so dale čudes.
lepa Poliklinika Dentall in prijazen odnos brez čakanja v čakalnici, priporočam vsem.
http://www.dentall.hr
odsvetujem hrvaško … tam sma z očetom dobila hiv …… okužila sva se z iglami ki omrtvijo zob … oče je žal umrl, žal ni vedel da je okužen, on je šel tja že pred 12 leti prvič … jst pa sem bil pred 2-leti in pol z njim tam …men so po nenehni izgubi energije ,hiv pred kratkim našli, žal …. Kar se tiče zobozdravika ki sva ga obiskala lahko potrdim ker sem na lastne oči videl da igel za omrtvičenje ne menjajo, pač pa od pacijenta do pacijenta na stolih pikajo en zadrugim.. od tam žal izvira moja okužba….V najinem primeru se gre konkretno za Vinico pri Zavrču.
Če ste obiskovalec tega zobozdravstva preverjajte če vam kaj delajo z nasveže odpakirano in menano iglo.
Malo prebiram tole in ugotavljam, da je pri Galekovičih velika razlika med Polikliniko Galekovič prva na desni strani in zobno ordinacijo Galekovič – sestri Galekovič, druga hiša na levi strani.
Torej ljudje zelo različno poročajo o omenjenih zobozdravnikih.
Kolikor sem razumela, je v prvi Polikliniki – torej desno tudi oralna kirurgija, ki je v drugi zobni ordinaciji pri sestrah Galekovič, torej pri Nini Galekovič, ni, torej tam kirurških posegov na zobeh ne opravljajo.
Predvsem je treba torej vedet, kaj naredita ti dve sestri in za katere stvari te “pošljejo” v prvo ordinacijo, torej k Marku Galekovič, ki opravlja tudi oralne kirurške posege.
Ali ima kdo kaj več izkušenj s tem?? Sedaj vas je verjetno že veliko, ki ste v tem času hodili k tem zobozdravnikom.
Jaz sem pred nekaj meseci bil pri dr. Štimac v Zagrebu na pregledu in jo priporočam. Pregled je bil kratek ampak prijeten. Dobil sem dovolj informacij o zobeh ter posegih. Zelo so profesionalni ter je center sodobno urejen. Cena je nekaj nižja ampak so storitve kakovostnejše na Hrvaškem kot pri nas.
Bila sem kliniki Marka Galeković in nisem bil zadovoljena z njim, ker so dolgo čaka in nima časa, da bi vse, da boste vrgli iz klinike in da projekt ni bil končan razložiti. Iskala sem po manjšo kliniko, v kateri so vsi pojasnjene in potem sem našla kliniko Dentall iz Varaždina. Prav tako so v oralnem kirurgu, ki mi je povedal vse, kar je dobro razloženo in neboleč postopek je izvedel. Torej, moje priporočilo.