Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Jutri zjutraj…

Jutri zjutraj…

Pozdravljene punce,
z vami sem se dalj casa, ampak se nisem oglasal. No sedaj pa ne zdrzim :)) Z punco se ze nekaj let trudiva pa ne rata in ne rata. Opravila sva precej testov. Pri meni je vse ok, pri njej pa tudi trdijo da je vse ok. Poskusava ene petic s Klomifenom in Prometriumom. Sva se ze pripravila na IVF vendar so naju ze dvakrat odvrnili v stilu, da ni denarja, da bo potrebno pocakati. Ok, danes je 36 dan od zadnje M, ljubo sraufa, da obraca oci vsakic ko se vidiva, jaz pa izgledam ko ene idiot zraven :). Danes sem sel po test, jutri zjutraj bova pa preverila. Potem pa…

Pjotr

držim pesti v upanju na najbojlše!!!!!

Oglasi se in sporoči nam vesele novice!

Lp, Petra

Mrbit je pa zdej ratal, ej! Držim pesti tudi jaz!

Mogoče bosta pa dva nova primera “nore” nosečnosti, ker bom danes tudi jaz zbrala pogum in naredila test.

Držim pesti !!!

JA, DVE CRTICI STA. Ena sicer mocnejsa ena malo manj (pise v navodilih, da je tako prav). V ponedeljek bo potrdil G. Naj povem se to jaz jih imam 37 ona 31 let. Matrava pa se ene 5 let. Po tolkem casu sem malo zmeden. Povsem nepricakovano, ker mesec ni bil bog ve kaj. Sva se trudila tudi ze vec, ampak ocitno to nima prevec veze s tem. Treba pa je vztrajati, ampak to ze tako ali tako veste.

Pozdrav

Pjotr

čestiiiiitke!!!!

Pjotr
Tudi z moje strani čestitke in bodita srečna starša. Tvoji dragi pa želim čim lepšo nosečnost in lahek porod, pa se še oglasi, da nam sporočiš kako se počuti tvoja draga.
Lep dan obema
Doroteja

Čestiiitke, no vidiš, tudi za vaju je posijalo sonce.
Krasno !!!!!!!!!

Želim vama čudovito nosečnost in skratka veliko veselja drugo leto ob malem nadobudnežu ( ali pa navihanki, kaj?!) !!!!!!!

Čestitke še enkrat.
Sta velika inspiracija za vse nas, ki še čakamo.

Lp, alenka

Ja, super!! Zadnje čase je pa na tem forumu res veliko uspeha. Le tako naprej tudi ostalim sotrpinkam!
Čestitke!!!
N.

Čestitam in želim vama veliko sreče še naprej!

biba

No, no – vidiš, da je še mal pravice na tem svetu:))))))))))))

Iskrene čestitke in veliko veselja z nosečnostjo in otročkom.

Ajda

ja iskrene cestitke in precudovitih 9 mesecev in nadaljne zivljenje z sonckom vama zelim….

kako je pa ratal po 5 letih? Kaj sta dala skozi (razen vseh travm, ki jh dozivljamo) preko zdravvnikov (preiskave)?

Ce 1x cestitam, da vama je rataoooooooooooo, koncno……………

drzim pesti, da bo
Hana

Pozdrav vsem,

res hvala vsem za iskrene želje, upajmo, da bo res šlo vse brez večjih težav. G. naju je naročil za naslednji ponedeljek, kjer bo še uradno potrdil, do sedaj nama je le po telefonu čestital. Svetuje, da je še vedno potrebno jemati Prometrium.

Manja, sprašuješ kako je ratalo po peth letih. Tudi midva nimava pravega odgovora, po najinem skromnem mnenju je bilo to odraz umirjenega in sproščenega meseca, živiva namreč pod malce večjim stresom (hm, kdo pa ne). Pregledi, ki jih moja ljuba opravila so bili standardni (laparo… itd), moji tudi. Uradno je vse ok, poti so proste, ampak rezultata pa ni in ni???? Poznate ta občutek? Po vseh neuspehih sva se letos resnično pripravila (v glavi) na IVF, vendar naju prestavljajo iz meseca v mesec z izgovori, da ni denarja, da naj še malo počakava itd. In potem pa naenkrat, rata kar “samo”. Sva vesela, ma kaj vesela, presrečna…

Pjotr

Pozdravljena,
čestitke, čestitke…. in srečno do konca devetih mesecev.. in še naprej!!!!

pozdrav vsem skupaj

Iz srca vama privoščim srečo!
Če vstrajaš in verjameš v to, kar si želiš enkrat tudi dosežeš.Eni prej, eni bomo pa kasneje.
Maja

Čestitam, čestitam in še enkrat čestitam!

Obilo sreče in veselja vama želim in vajinemu malčku.

Midva sva na zelo podbnem in sta nama v veliko spodbudo!

Draga Maja in ostale,

tocno to kar pravis, ce vztrajas in verjames se bo moralo nekaj zgoditi. To vam lahko potrdim osebno. Ko se tako pogovarjam z ostalimi, ki se se matrajo in z ostalimi, ki jim je uspelo vidim, da je teh primerov ogromno. Zanesljivo ima danasnji tempo zivljenja prste vmes. Samo poglejte se v zrcalo in si priznajte, da nas danasnji ritem prevec utruja. Vzemite si cas (ampak zares), pojdite s partnerjem uzivat (masaze, savne, plavanje, karkoli.., le da je uzitek). Pri naju in pri mnogih je to obrodilo sadove. Po petih letih nama je tak mesec nenadoma obrnil vse na glavo. Pa naj se slisi se tako enostavno, verjemite, ogromno je na tem. Ni vse v zdravnikih in postopkih. Poskusite, vztrajajte, zelite si, predvsem pa uzivajte…

Pozdrav vsem z zeljo, da vam bo uspelo, tako, kot je nama. Vem, da vam bo…

Pjotr

New Report

Close