Najdi forum

jutri film za ogled

Mogoče bi koga zanimalo… jutri vrtijo na POP TV zanimiv film:
Majceno življenje (britanska melodrama) ob 22.45.

Kdaj bo ponovitev, ve morda katera?
Hvala

Sem ga gledala, dokler ni dr. pokazal tisto grozno sliko možgan. Potem pa nisem mogla več.

Sem ga gledala, pa sem se že vmes in potem še eno uro drla, tako da je bil moj prav jezen, da sem ga budila iz spanca. Po rojstvu mojega pikca, ki bi se lahko rodil že v 28. tednu sem na take filme zelo občutljiva, pa sem ga vseeno gledala, ker sem upala na dober konec.

o čem se pa gre. sama sem tudi še vedno zelo občutljiva na temo otročkov pa ne vem če bi gledala

mamica je rodila svojega sinčka v 23 tednu, imel dober pol kilogram. Šel je skozi vse faza ( kritično, zelo kritično, nevarno obdobje). Mamica se je z sinčko skoz pogovarjala, bila ob njem. Nekega dne je opazila, da je dobil vročino, vendar so jo zdravniki mirili, da je to antibiotik. Dobil je virusni ali bakterijski meningitis in potem se je poslabšalo. Slika možgan je bila grozljiva. Ampak zanimivo je bilo kako se je mamica pogovarjala z njim, očka se je počutil rahlo odrinjenega. Predstavljala oz. imela je že prrivide kako leta za njim… Mislim zelo zanimivo, hkrati pa grozljivo. Luka – mislim, da mu je bilo ime. Splača se pogledat.

Sem ga gledala, ampak sem žal zaspala pred koncem. Kako se konča?

Tako žalostnega filma pa še ne!!Jokalaaa kot dež sploh na koncu ko ga pustijo umreti!!!Oh,oh,joj kje je bog da dovoli kaj takega!!!???

Ubogi starši!!!Res cel dan mi že hodi po glavi ta žalostna zgodba!!

NImam izkušnjo z izgubo otroka, vendar sem vsaj drugo polovico jokala kot dež.

Najprej od veselja, da fant napreduje, proti koncu pa od žalosti, ker se mi je dozdevalo kakšen bo konec.

Verjetno je žal v resnici “prevečkrat” tako.

LP A

> NImam izkušnjo z izgubo otroka, vendar sem vsaj drugo polovico
> jokala kot dež.

> Verjetno je žal v resnici “prevečkrat” tako.

Še prevečkrat in na žalost si usode ne izbiramo sami.

New Report

Close