Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost JUTRANJI SEKS, mmmmmm

JUTRANJI SEKS, mmmmmm

Osebno se mi ob jutrih zelo zahoče seksa, ko je fant pri meni to željo potešiva skupaj, kadar pa je odsoten pa se sama poigram. Kadar zjutraj seksam imam velko več volje do dela, boljše je razpoloženje….Je tako tudi z vami? A imate možnosti, da si jutro popestrite z dobrim seksom?

V bistvu ne, ker ne živiva skupaj s punco (sva še bolj mlada), bi bilo pa to včasih prav fino. 🙂 Čeprav je za punce to poživljajoče, zna biti pa za moške bolj izčrpljujoče, saj je znano, da se pri izlitju semena, pokuri neznanskih količin energije in kalorij.

Če se pa v tem zadnjem motim, pa prosim me hitr popravite, da ne bom v zmoti živel. :))

Veliko lepega seksa želim! (tudi jutranjega 🙂
Jan

Meli, popolnoma se strinjam s tabo.Tudi meni jutranji seks zelo polepša dan.
lep pozdrav

hay

moj dragi zelo obužuje jutranji seks, če pa je potem izčrpan, pa ne vem, ga bom vprašala. Jaz sem včasih, pred nekaj leti zelo rada seksala zjutraj, sedaj pa se vozim v službo zelo daleč in potem imam ves čas občutek da bom zamudila, zato sem prenehala s tem (neumen izgovor, kaj?). Drugače nimam nevem koliko več volje, če zjutraj seksam, vse ostane isto.

lp

Tudi sam sem ljubitelj jutranjega sexa in če sva oba za, ni problema. Glede izčrpanosti pa takole: če je možno še pa malo poleživa recimo do 10-ih, sicer pa nimam nekih posebnih problemov z izčrpanostjo. Če se mudi, pa se mu raje odpoveva.

LP Jack

Jutranji seks se mi zdi zelo dober. Ampak pri naju ga prakticirava bolj poredko, ker se ponavadi hčerka zbudi pred nama in potem pač ne gre. LP John

Najboljši začetek dneva je dober sex.

Jutranji seks? Če imaš možnost je mmmmmmmmmmmmmmm kot pravi Meli

Uhh, to je druga najboljša stvar za tem, če se slučajno ti zbudiš sredi noči ali pa beybika zraven tebe in se dasta dol kot nora.

Drugače pa, skoraj ga ni čez jutranji sex :))) (mmmmm)

Sie haben darüber meine volle Zustimmung :))))

:))))))))) Allure ti pa maš včasih prav “hecne”

Take rabimo na forumu.

Le tako naprej….

ja, moram rečt, da je tudi meni jutranji sex dosti bolj všeč kot nočni. po moje svetloba še dodatno vzburja. 🙂 .

Men je sicer tema oz. še bolje, poltema veliko bolj všeč (pa nisem debela, grda, zakompleksana ipd – zihr bo kdo na to pomislil). Samo bolj se mi odfuka ponoči, bolj se razživim. Ne vem, mogoče mi je mal smešno bit čist divja ob 7h zjutraj, al pa nimam prave energije za to.
Pol so pa še druge stvari: lupčkat se ne moreš glih ne vem kok z užitkom, rada sem popolnoma čista, ampak če prej zaviješ v kopalnico, pol to ni več to. Pol je to dopoldanski seks (tud proti njemu nimam nič hehe).
Ampak, da ne bom zdej zavila s poti. Jutranji seks je zakon, čeprav ga včasih nisem kaj dosti prakticirala, sedaj pa recimo vsak drugi dan in je kul. Mi res da energijo in polepša dan, tipi se pa itak vsako noč s trdim zbudite in pol zavijete v najbližjo luknjico… :)))

Živjo Meli!

Sto ljudi, sto okusov. Meni namreč jutranji seks niti pod razno ne pride v poštev! Moja takrat še spi. Sploh ji ni do tega, meni pa včasih celo “paše”. Drugače si pa tudi sama pomagam…

Cao, maja

Tvoja takrat še spi?
kaj tvoja?

To pa tud mene zanima.

točno to. 🙂

žal moja ni istega mnenja. 🙁

Možnosti so sicer bolj skromne, je pa zmeraj lepo, če so pravi pogoji.Mislim soliden seks, potem pa se še malo valjaš po postelji.Ponavadi si takrat zaželim ponovitev opoldne. LP

Njena češpljica verjetno.

Ja, dobri ste! Očitno ste “svobodni umetniki”, spočiti, lahko vstajate tudi
opoldne, če že ne ob 10h. Ali pa imate neizmerno energijo.Saj po svoje imate prav. Samo kako bi vam to uspevalo, če bi zaspali ob polnoči, do takrat delali, zjutraj pa morali biti sveži ob 5h za šiht? Seveda je tu še dan natrpan z odgovorno službo, popoldne ukvarjanjem z otroci, s hišnimi ljubljenci, košenjem trave, urejanjem vrta, popravljanjem poškodovane ograje, zvečer likanjem, pranjem, kopanjem? In to samo v 24 urah! Dobri ste, da vam dan ni prekratek. Uživajte!

Ja se strinjam s tabo. Sem se ze ustrasla da sem edina taka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close