Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost jutranje tezave

jutranje tezave

Najprej vsem hvala za lepe zelje in cestitke.Zal pa so me od vceraj zjutraj zacele pestiti prve tezave . Vceraj in danes zjutraj se mi je pojavil rumeno-rjav- roza izcedek ( le dve oz. tri kapljice in gosta sluz z nekaj roza nitk ). Ali naj klicem v bolnico ali naj samo pociva malo vec ali… Ana

Če mene vprašaš, jaz bi letela takoj na urgenco. A zakaj? Zato, ker bi se do norega bala za svojo težko pričakovano pikico. Ne sekiraj se, tudi, če ti bodo rekli, da brez veze paničariš… Pojdi, da boš mirna!!!!!!!!!!! Jaz bi šla, res!

Ana,

pokliči svojega ginekologa!

Tudi jaz sem imela podobne težave kot ti in to v petem in šestem tednu nosečnosti. Ginekolog mi je svetoval ležanje in nadaljevanje s terapijo (Dabroston in Buscopan), drugače pa da ne more pomagati. Vse se je srečno izteklo.

Držim pesti!

Janja

Po eni strani ima Janja prav, ampak jaz ne bi čakala, da bi dobila ginekologa na telefon. Jaz bi gotovo odpeketala na urgenco, saj več, kot poslati te domov (v primeru, da ni nič narobe), te ne morejo. Dejstvo je, da roza izcedki niso ravno pogosti v nosečnosti, zato ni nič narobe, če malo positnariš in se prepričaš, da je le vse OK. Jaz vem, da bi! Naredi vse, kar je v tvoji moči.

Pozdravček!

Draga Ana!
Tudi sama sem imela lani podobne težave zato ti iz srca svetujem, da obiščeš ginekologa, kajti le on lahko z UZ ugotovi kako in kaj. Pri meni se je žal neuspešno končalo, vendar vedno ni tako. Držim pesti.
andreja š.

Draga Ana,

tudi jaz sem mnenja, da obiščeš ginekologa. Sigurno boš potem
bolj mirna kar pa je sedaj najpomembnejše.
Držim pesti zate in za tvojo pikico.

lp
Dana

Danes zjutraj ni bilo vec izcedka , klub temu sem klicala v bol. Mb. , govorila z sestro ( nanjo se vedno lahko zaneses glede nasvetov ) . Potolazila me je da verjetno ni nic, da naj vec pocivam in ce bom se vedno v skrbeh ali ce bi se ponovilo pridem jutri k njim na pregled. Ana

Jaz ti svetujem, da vseeno obiščeš ginekologa,…govorim iz lastnih izkušenj.
Upam, da se pri tebi izteče vse bolje kot se je pri meni,……

javi, kako boš uredila,…..

lep dan

lina

Vceraj sem kljub temu sla v bolnico kjer so mi naredili ultrazvok in nasli polek dveh pikic ( veliki prib. 3mm z utripi + ) se eno cisto na levem jajcniku veliko 35 -37mm in se to da sta oba jajcnika policisticna. Terapija: redno jemanje dabrastona malo vec pocitka in kontrola cez en teden . Ana

Draga Ana!
Sporoči nam naslednji teden, kako je!
LP, Jasna

New Report

Close