Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija jutranja tabletka ellaOne

jutranja tabletka ellaOne

Prvic, se opravicujem ker sem seenkrat zastavila uprasanje ampak nisem videla da ste odgovorili. Menstruacijo bi morala dobiti v tem ali naslednjem tednu.
Nezasciten spolni odnos sem imela zato ker nama je pocil kondom, a mu ni prislo vame.

Pozdravljeni, se opravicujem ker sem tam zastavila seenkrat uprasanje a nisem videla. Menstruacijo bi morala dobiti sedaj v tem ali naslednjem tednu.. je nuja da uzamem jutranjo tabletko? Cas tece..

Moj odgovor ostaja enak, kljub temu, da je do odnosa prišlo v predvidoma neplodnih dneh in da ni bilo ejakulacije v nožnico.

Matjaž

Ce sem 31.7 vzwla jutranjo tabletko ella one in imela 7.8 prvi dan menstruacije jemljem pa tabletkw daylette mi zdaj ni vec treba uporabljati dodatne zascite? danes 11.8 namrec vzamwm 4. iz novega zavojcka

Zakaj pa ste uporabili nujno kontracepcijo če uporabljate KT? Dodatne zaščite sicer ne rabite več.

Matjaž

Pozdravljeni,
Sem na tabletkah Logest. KT jemljem že 3 leta. Jemljem jih redno.
Po 7 dnevnem premoru, sem v soboto 24.11. zacela z novo skaltico. V nedeljo 25.11. sem imela SO, in zvečer vzela tableto. V pondeljek pa sem jo pozabila vzeti, vzela sem jo sele v torek 16 ur kasneje kot bi jo morala. V sredo sem vzela tudi Ellaone. Kakšne so možnosti zanositve?

Pozdravljeni!

Tveganje za nosečnost je praktično nično.

Matjaž

Danes sem dobila blago krvavitev. Skrbi me da je to vgnezditvena krvavitev. Ali je to lahko zaradi pozabljene tablete?

Krvavitev je lahko zaradi nujne kontracepcije. Sicer pa to ni pomembno vedeti.

Matjaž

Pozdravljeni. Stara sem 20 let. Imela sem SO s kondomom. Vendar na koncu nisva bila cisto prepricana ce je bilo vse uredu saj je kondom snel. Ni mu prislo vame vendar sem za vsak slučaj naslednji dan vzela jutranjo tabletko ellaone. Dan za tem se mi je pojavil zelen smrdeč izcedek. K ginekologu nisem šla. Kaj predlagate?

Pozdravljeni. Stara sem 20 let. Imela sem SO s kondomom vendar ga je na koncu snel. Ni mu prislo vame ampak nisem bila sigurna zato sem naslednji dan vzela jutranjo tabletko ellaone. Dan za tem se mi je pojavil zelen smrdec izcedek. Nisem sla k ginekologu. Kaj mi svetujete?

Pozdravljeni,

Marca sem opustila KT in se odločila za drugačno obliko zaščite (kondom). Menstruacije nisem imela dva meseca, sedaj pa ze 3tji teden krvavim. Danes 7.5. Sem imela nezasciten spolni odnos (ki ga resnicno obzalujem) po katerem sem takoj popila ellaone tabletko. Ravno zaradi te neredne in dolgotrajajoče menstruacije nisem niti približno mogla predvideti ali je ovulacija že bila, je zdaj ali še bo. Kakšne so možnosti zanositve?

zanima me tudi ali je normalno po opustitvi KT izostanek menstruacije, potem pa extremno močna krvavitev 10 dni, zdaj pa že kak teden rjav izcedek?

hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,

z fantom sva meli odnos in sicer z kondom ki mu je pretekel rok uporabe in zdej smo v skrbeh da bi lahko zanosila ker on ni siguren ali je kondom pocil ali ne, koncali smo odnos pred ejakulacijo ampak sevedno fant ni siguren ce mu je pritekla kaksna kapljica sperme preden je 100% ejakuliral. Od tega je minilo že več kot24ur ali bi nujna tabletka pomagala?

New Report

Close