Najdi forum

Pozdravljeni.

Sem lastnik montažne hiše od jutinga.
Konstrukcija ki prihaja iz bosne je zelo uredu. Kar se tiče drugih ugrajenih elementov je pa kar neki. Sefi ti pred gradnjo obljubljajo marsikaj. Ko pa je ivršeno plačilo in se začne gradnja in pridejo njihovi podizvajalci je pa katastrofa

lep dan

Pozdravljena!
Ali si je možno vašo hišo ogledati, oz. na kateri lokaciji ste?
Hvala in lep pozdrav!
Veronika

Pa ne bo držalo.Vsi ostali vgrajeni “elementi” so v SLO kupljeni materiali,ki jih vgrajujejo njihovi,kot mi je povedano iz prve roke,že leta isti podizvajalci,s katerimi je prav lepo sodelovati.Če bi bilo tako,kot pravite,bi imelo podjetje verjetno kakšne tožbe in podobno,pa jih preverjeno nima.Mi smo proti koncu gradnje…kaj naj rečem,prezadovoljni smo.Cena pa je bila,ko smo sklepali pogodbo najugodnejša v Sloveniji,če vzamemo v obzir resno tovarno,ki za slovenskim podjetjem stoji.Ceneje bi morda res dobili od kakšne domače garažne proizvodnje,pa je prevagala varnost in izkušnje,vsaj za nas je bilo to važnejše,kot nekaj sto prihranjenih €.Pa CE certifikat,ki ga poleg Jelovice,Marlesa in Lumarja edini v SLO imajo,vsaj iz tega dela evrope uvoznikov.Najbrž ga imajo tudi nemški proizvajalci,samo tam pa so cene…vabim vas,da si stvar ogledate na licu mesta…moj naslov,kot tudi naslove ostalih gradbišč in končanih hiš pa boste dobili v podjetju,tako kot sem jih pred odločitvijo o nakupu dobila jaz 🙂

Lep pozdrav!

A se ti na splošno v lajfu dereš al samo na anonimnih forumih?Pa kaj si se pa pravzaprav tako razburil,a?

Kot sem že napisala, sem tudi zadovoljen kupec Juting hiše, to kar pišeš Boki je kr neki, navaden škodljivec si, pomoje sploh ne živiš v Juting hiši, če bi, bi vedel za te stvari, tako je kot je napisala V juting hiši bom živela, CE certifikat imajo, vsi materiali so kupljeni v SLO, materiale od podov do sanitarne opreme pa zbiraš sam, torej?

Prepričan sem , da se nezadovoljni kupci hiše Juting ” ne upajo ” oglasiti!

Tega sicer ne vem, vem pa da se ob pogledu na boniteto podjetja Juting vprašam ali bi njim zaupal gradnjo hiše. Jaz osebno ne, je pa to stvar posameznika in nagnjenosti k tveganju.

Pozdravljeni!
Zanima me, ali imate morda toplotno črpalko in prezračevanje.
In če imate, kako se obnese.
Če pa nimate, me zanima, ali imate kaj problemov glede slabega zraka,
oz. plesni in nabiranje kondenza?

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni!
Zanima me, če imate vgrajeno prezračevanje in kako se obnese?
Če pa nimate, me zanima, če imate kaj problemov glede zraka oz.
plesni in nabiranja kondenza, npr. v kopalnici?

Hvala in lep pozdrav!

Dober dan,

moje ime je Borut in vodim podjetje Hiša Juting d.o.o.

Opozorili so me na pričujočo temo na forumu,pa bom,kljub temu,da sem se že pred časom odločil,da se na anonimne zapise ne bom oglašal,komentiral samo dve navedbi “dobronamernega” pisca in sicer:

Nezadovoljni kupci naših hiš se ne upajo javiti:torej,po mojem vedenju podjetje nima nezadovoljnih kupcev.Kupec,ki ni zadovoljen z uslugo ima v končni konsekvenci možnost tožbe,kadar ni mogoč dogovor.Proti mojemu podjetju je v skoraj 15-ih letih vložena ena sama tožba,pa še tu je poglavitni razlog in začetek problema neplačilo kupca,se pravi zamuda plačil po pogodbi.

Druga izjava,ki me je zmotila je ocena pisca,da glede na boniteto ne bi zaupal gradnjo hiše naši firmi.Podjetje Hiša Juting d.o.o. v vsem času poslovanja ni bilo niti en dan blokirano,ima poravnane vse obveznosti,poleg tega pa ima družba tudi lastno premoženje,6 nepremičnin ter veliko premičnega premoženja.Blago in usluge dobavljamo v roku ali pred njim,naši podizvajalci pa so nekateri z nami že od samega začetka poslovanja podjetja,drugi dolga leta.Enako velja za naše dobavitelje,od matične tovarne do slovenskih dobaviteljev gradbenih in finalnih materialov.

O vsem zgoraj napisanem se lahko prepričate na sedežu podjetja,prav tako lahko pri nas dobite dolg spisek zadovoljnih lastnikov naših hiš,prva dva iz leta 1998.Matična tovarna pa je montažne hiše po švedski licenci začela proizvajati in montirati leta 1954,če se ne motim.Od tedaj je v Evropi in celem svetu zgradila miljone kvadratnih metrov hiš in ostalih objektov.Tovarna odlično posluje,trenutno je v fazi nabave nove,dodatne proizvodne linije,saj zaradi povpraševanje iz Evrope širi proizvodnjo.

Zgradili smo torej na stotine hiš in ljudje,kupci,stanovalci so zadovoljni.Razmerje med ceno in kvaliteto je absolutno odlično.Produkt ima,eden redkih v Sloveniji,CE Certifikat,pridobljen na nemškem inštitutu Deutsche Institut fuer Bautechnik (DIBT).Hiša ima odlične termične in ostale lastnosti.Hiša ima 60 letno garancijo,pa bo vsaka posebej,ob primernem vzdrževanju,trajala nekajkrat toliko.

Za podjetjem stojimo team sposobnih,prijaznih in poštenih ljudi.Tržnikov,gradbenikov,arhitektov,pravnikov,kvalificiranih izvajalcev.
Vsi z imenom in priimkom – ne anonimno,na forumu.

Za pozornost se vam zahvaljujem!

Hiša Juting d.o.o.
Borut Juhart

Da smo natančni – vloženi sta bili dve tožbi : IP1571/2010 in 8PG114/2006

Da smo natančni – vloženi sta bili dve tožbi : IP1571/2010 in 8PG114/2006[/quote]

Kaj pa je narobe s teboj. V 15-tih letih samo dve tožbi.
Prav na jetra mi gredo prepotentni nakladači tvoje sorte. Podpiši se z imenom in priimkom, tako kot direktor firme, potem pa slovenceljsko nakladaj. Sram te bodi!
Iz vsega prebranega skllepam, da je Juting še kako dobro podjetje. Katerega verjetno hoče na slab glas spravit konkurenca, ki ni pol tako dobra.

Da smo natančni – vloženi sta bili dve tožbi : IP1571/2010 in 8PG114/2006[/quote]

Kaj pa je narobe s teboj. V 15-tih letih samo dve tožbi.
Prav na jetra mi gredo prepotentni nakladači tvoje sorte. Podpiši se z imenom in priimkom, tako kot direktor firme, potem pa slovenceljsko nakladaj. Sram te bodi!
Iz vsega prebranega skllepam, da je Juting še kako dobro podjetje. Katerega verjetno hoče na slab glas spravit konkurenca, ki ni pol tako dobra.[/quote]

Kaj nakladam? Ulovili smo direktorja na laži, jaz se nisem z ničemer hvalil.

O kvaliteti podjetja bodo govorili pa kupci, bilance pa povejo svoje.

Ojoj, ti si pa res en siromaček ubogi. Saj, ne da bi imela kaj z Jutingom, ampak zapisi tvoje vrste povedo o ničevosti osebnosti pisca več kot dovolj.
In s tem sem zadevo zaključila.

Kdor se je enkrat zlagal se bo tudi drugič. Da pa podpiraš laž, pa je po mojem mnenju še slabše.

Vsem kupcem jutinga pa veliko sreče.

…se moram še enkrat oglasiti;

Proti naši družbi je vložena,kot sem napisal ENA tožba (razloge sem pojasnil).

Druga navedena številka je številka tožbe,ki jo je naše podjetje vložilo ZOPER investitorja(razlog neplačilo investitorja)…no ta druga je medtem zaključena.

Vso srečo seveda tudi jaz želim gospodu “točnost informacij” 🙂

Hiša Juting d.o.o.
B.Juhart

Pozdravljena!
Zanima me, če imate vgrajeno prezračevanje in kako se obnese?
Če ga pa nimate, me tudi zanima kakšno je življenje če ga ni. Ker se
veliko govori o slabem zraku, plesni…..
Hvala in lep pozdrav!
Martina

Spoštovani gospod Juhart. Če ne bi bilo s tožbami toliko dela in stroškov, bi jih imeli malo več kot eno. V vaši hiši živimo že kar nekaj časa, a ko se takole spomnim nazaj, se spomnim predvsem vašega negativnega in prepotentnega odnosa do strank, “nategovanja” naivnih strank, zavlačevanja rokov, kar je posledica vašega neplačevanja podizvajalcev, vgrajevanje cenenih materialov (k sreči se na to spoznamo, tako, da tu niste uspeli). Zaradi slabo izvedene fasade smo le to kompletno menjali pred nekaj leti, na svoje stroške, ker se nam ni ljubilo prepirati, čeravno je bila še v garanciji. Tudi okna so katastrofa. Naročili smo dokončana, vgrajena so bila neobdelana, le ta so potem ročno pobarvali študenti, ki so prvič držali čopič v roki, nikoli niso bila nastavljena, to smo delali na lastne stroške, spet zaradi že omenjenega razloga. Pri električnih napeljavah ste nam hoteli uturiti najbolj cenene, zelo nevarne materiale, pa se to na srečo zaradi pameti elektrikarja ni zgodilo. Tla v mansardi nenormalno škripljejo, a smo se na to navadili in nas več ne moti. Globalno gledano smo pa v hiši izredno zadovoljni in jo imamo radi. Takole na hitro se od ostalih, kvalitetnejših ne razlikuje. Oko poznavalca pa takoj pokaže pomanjkljivosti. Takrat smo se zanjo odločili, ker je bila cenovno daleč najugodnejš, midva pa mlada, na začetku kariernih poti in brez denarja. Če biimela možnost hišo postaviti še enkrat, bi ponovno izbrala montažno. A nikoli več hiše Juting. Lep dan.

No, takole je pa pri nas, zakaj se nisi podpisal z imenom in priimkom? Zakaj ne das priložnosti, da bi se g.Juhart branil, ali pa si še eden, ki mu je dolgcas, pa malo žlehtnari, pa se znasa tukaj na forumu, k se v službi nemore…
Naša družina je že dobra 4.leta v hiši Juting, pa so že takrat imeli izbiro, da si materiale izbiraš sam, tiste, ki so vam vsec. Jst sem si celo izbrala barvne štekarje in vtičnice, ker je vse moralo biti barvno usklajeno.
Če ste imeli fasado v garanciji, kdo ne bi zamenjal fasado na garancijo?! Kr neki.

Lep pozdrav.

Prepirčali ste me, tudi jaz bi juting.

New Report

Close