Najdi forum

ČE ŽELITE VAM JIH LAHKO NABAVIM, PIŠITE NA :

[email protected]

Ker teh izdelkov ne poznam, me zanima kaj sploh ponujajo. Slišala sem, da so to kozmetični izdelki (šamponi, olja, mazila) na zeliščni osnovi. To pa je tudi vse.

Hvala za odgovor.

Lp, Ela S

imajo kopeli, za različne težave, odvisno od težav – uravnavanje žleze ščitnice – morske alge,
za odportnost predvsem otrok – kopel kamilice,
brinova kopel za težave s skostmi, sklepan revma, išias…
kopel pri menopavzi,
za izboljšanje krvi in dihalnih poti – materina dušica…

izdelki za lase – ampule – pri izapdanju las in obnovi – rasti
šamponi tudi za najhujše težave – luskavica – šampon mrtvega morja:..

vse vrste eteričnih olj – za masaže, izparilnike… spet odvisno od težav ki nas pstrijo,

kreme :

– materina dušica – zelo primerna za najmlajše – olahša dihanje
– krema t3 – naravni natibiotk – za opeklice, udarce, rane na koži se takoj zacelijo, pubertetniške mozolje, ekceme, luskavico…
– ognjičeva krema,…
– krema sivke:…

in še in še bi lahko naštevala…..

izdelke lahko kupite izključno na predstavitvah JUST. Predstavitev se organizira na domu gostitelja/ce, ki povabi prijatelje ali znance.

Pošlji oblikovano (23-01-04 00:01)

Za kaj vse se uporablja Tea Tree?

tea tree se uporablja za vse živo , ima skoraj toliko uporabnih lastnosti kot olje 31 , ampak kaj več pa lahko izceste na predstavitvi na domu, ki jo izvede JUST svetovalka.

Pošlji oblikovano (22-01-04 23:59)

http://med.over.net/phorum/read.php?f=115&i=987&t=987

ker se na forumih precej govori o Justu , vam lahko povem da imam sama res zelo dobre izkušnje z njim. Sem bila konec tedna na prezentacije pri prijateljici (to je že 3 prezentacija z različnimi svetovalkami) in smo imeli res zelo, zelo dobro prezentiranje izdelkov. Res je zelo važno kako svetovalec to predstavi in predvsem da vnese v predstavitev osebne izkušnje ker si to bolje zapomnimo. Mnogo izdelkov smo tudi sprobali in se zraven pogovorili še marsikaj koristnega za zdravje. Je pa res zelo važna dobra razlaga, ker gre dejansko za zdravilne učinke ob pravilni uporabi . In če imaš izdelek doma pa ga ne znaš uporabljat res mnogo zamujaš. Zelo mi je bilo všeč da je bila prezenatcija nevsiljiva (kar je redko) in da je bila res kvalitetna in zelo drugačna kot prejšne. Če bi kdo želel mu lahko po mailu posredujem številko gospe s katero smo bili zadovoljni, ne upam objaviti tule ker ne vem če ji bo prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close