Najdi forum

justove kreme

Ali morda katera ve,če je varno,da se jaz mažem z brinovo kremo od Justa,če dojim.

Najbolj elegantno je, da pokličeš v lekarno in poveš, da dojiš ter bi želela uporabljati brinovo kremo. Ponavadi ne komplicirajo in dajo svoje mnenje.
Lep pozdrav,

Biba

Svetovalci nimamo podatka, da bi bilo mazanje z Brinovo kremo v času dojenja škodljivo. Kljub temu pa menim, da bi bilo dobro za nasvet povprašati še kakega farmacevta.

Lp

Jaz dojim 4 mesečno deklico in brinovo kremo sem že uporabljala. Beri težave z bolečino v križu-teža vozička itd.
Pa ni bilo panike z mlekom. Dojim še dalje in uporabljam tudi druge njihove artikle trenutno proti hudem prehladu.

Lahko nočko

Še en link:

Vsekakor ne gre zanemariti spodaj kopiranega teksta:

Pri uporabi zdravilnih rastlin moramo opozoriti na rizične skupine, med katere spadajo dojenčki, nosečnice in doječe matere, za katere večina zdravilnih rastlin ni primerna, zato naj jih uporabljajo le po strokovnem posvetu, ko je pričakovana korist večja od morebitnega tveganja.

Lp

Za novo leto sem dobila brinovo in aktivirano kremo.
Katera ve za kaj jo lahko uporabim?

Brinova krema:pospešuje prekrvavitev,za zdravljenje revme, obolelih vretenc, zvne,izpahe, išijas, mišična obolenja.

Aktivna krema: blaži bolečine, revmo, alergijo, srbečico,krvne žile. Je krema širokega spektra(proti gubam, celi rane,proti vnetjem, odstranjuje starostne pege, mesne izrastke-mažemo 1 teden,nato odpadejo)
Kožo naredi mehko in gladko.

NAJLEPŠA HVALA.

New Report

Close