Najdi forum

JUST še enkrat

Ker bom v kratkem imela predstavitev, me zanima, katere izdelke priporočate tiste, ki “Justa uporabljate”. Nekaj časa nazaj sem kupila olje tea tree, ki je naravni antibiotik, pa priznam, da me zaenkrat še ni prav nič navdušil z rezultati. Prav zato bi rada vaše izkušnje o izdelkih, ki vam zares pomagajo.

Hvala in lepo noč oz. nekaterim lep dan.

Milena

Sama uporabljam Tee tree kadar me boli grlo in vzamem z medom 2 kapljici 2 x na dan in v 2 dneh je o.k.
Doma imamo kar veliko stvari. Eukasol je eukaliptus v sprayu in preverjeno deluje pri pomirjanju kašlja, čisti prostor, odmaši nos- vsak večer ga popršim po spalnih prostorih. Potem bi verjetno pregorela, če ne bi bilo bodyfresh kreme, super za udarce, če ni ran in boleče noge. Prav super je tudi sol za noge in zelo paše na 3 dni, kar poletiš in potem ti jih mož še zmasira in namaže z body fr. in si super za 2 dni. V kolikor imaš probleme s sklepi in bolečine – ne sme biti otečeno, je v redu brinjeva krema v kombinaciji z olje 31. Vsako stvar ki je naravni antibiotik se nujno uporablja na 8 ur in vsaj 5 dni. Predvsem se uporablja in ne da stoji na omari. Veliko je odvisno od predstavnice, ta moja je super!!! če te še kaj zanima upraš, da ne bo preveč.

Se priporočam pri tej tvoji predstavnici. Če je iz Lj. še tolio boljše. Mi zaupaš telefon?
Petruša

Tudi mene zanima.

lala

Jaz največ uporabljam olje 31, če ima dete ali jaz težave z dihanjem – ena kapljica na rob postelje in zadošča za celo noč. Brinova krema za križ, ker je perfekten antirevmatik. In Tea tree krema za vse po malem, na primer za lišaje, ki se mi pojavijo po obrazu, pa za suho kožo na dojkah itd. In timijanovo olje za sedeče kopeli, ko imam kakšno nožnično vnetje.

olje 31- kot obvezna prva pomoč, vedno mora biti pri roki (za grgranje z malo vode pri bolečinah v grlu; preventivno po 3-4 kapljice z malo vode nekajkrat na teden v zimskem času; ob pikih žuželk; zvečer eno kapljico na jogi; v kad kot dodatek kopeli-5 kapljic, in še in še)

timijanova krema/materina dušica- si ne predstavljam prehlada brez te kreme. Jo mažem po stopalih, hrbtu in prsnem košu (potem se dobro pokriješ, spiješ čajček in zjutraj je veliko bolje. Zelo pomaga pri kašljanju

Timijanova kopel- obvezno pri prehladu (5 ml na polno kad vode, zbija vročino in odpira dihalne poti) tudi za otroke. Potem se namažeš zs timijanovo kremo in spat. Temperatura 100% pade.

Evkaliptusovo olje- ni boljšega razkužila pri bolezni. Ko je pri nas kdo bolan vsake toliko časa po sobi malo razpršim ali pokapljam. Diši tudi fenomenalno. Za sedeče kopeli- deluje ugodno na rodila in pomaga pri glivičnem vnetju. Mažeš lahko tudi po prsih pri prehladu ali kašlju.

pa še vse ostalo, kar so ti že moje predhodnice napisale.

Vse kar imam doma (imam pa skoraj vse) tudi uporabljam. Le tako lahko vidiš, da neka stvar deluje.

Tvoj oljček je krasen antibiotik. Če otroka (ali odraslega) boli uho nakapaš par kapljic na vatko in jo daš v uho. Pomaga. Pa to je samo ena od načinov uporabe. Deluje tudi pri herpesu, vnetjih kože, lišajih…..

Če te bo še kaj zanimalo kar vprašaj. Imam vse napisano. Sem imela zeloo dobro predstaviteljico. Zdaj že vse vem, tako, da jo kar pokličem in mi pošlje po pošti.

Hudič pa je, če dobiš na dom žensko, ki ti drugega ne zna povedat, kot tistega, kar piše v navodilih. To je absolutno premalo, sa obstaja tisočinen način uporabe vseh izdelkov.

Upam, da nisem zamorila

LP Damjana

– olje 31 (zakon, za ful dolgo)
– materina dušica (olje in krema priporočljiva za otročke)
– eucasol
– tea tree( olje in krema, še posebej za otročke)
– deo intim (za res dolgo časa)
– mandljevo mleko (za nosečniški trebušček, ker je masten)
– priporočam še šentjanževo kopel, saj je nekaj izjemnega. Res so drage kopeli, vendar resnično za kako leto, če bi jo vsak dan up. na gobici, oz. pravilno doziral
– za otroke sončne kreme (mislim da zašč. faktor 12 nisem prepričana, ampak otrok je lahko cel dan na soncu, pa ne bo sledu o rdečici
….pa še kaj bi se našlo

Ime ji je Marija in telefon 041 201 611
Upam, da ni prepozno.

MatejaG, hvala. Jo pokličem!
Petruša

New Report

Close