Najdi forum

Moj sin je iz RETO CENTRA odšel neznano kam in sicer takoj po 18. rojstenm dnevu. Z njim je 30.leten fant iz Celja ali okolice, po imenu JURE (I). V komuni v La Coruni je bil osem mesecev. Odšla sta brez slovesa, DNE 6.04.

Ali kdo ve za katerega Jureta gre? Vesela bi bila, če bi lahko poklicala njegove starše, mogoče se jim je javil.

Hvala

Mima

poklicite v center reto in njih vprašajte po Juretu,kdo to je…tel.št.verjetno imate…moj brat je v retu od marca prejšnje leto..mogoce bi ga lahko vprašala ce je spoznal kakega jureta..slišiva se 7.januarja,vam sporocim
VELIKO SRECE

Hvala, v tem času smo ugotovili za koga gre, starši smo se povezali.

LP

me veseli…kako je z vašim sinom?kje je?

oba fanta sta v Alicanteju in živita od priložnostnih del “na črno”. Stanujeta v stanovanju, ki sta ga sama obnovila, sin mi je povedal, da občasno uživa hašiš. Mene po eni strani veseli, da sam odloča po svoje in da dela, saj se moraš v tujini gotovo izkazati, da dobiš kako delo, po drugi strani pa me skrbi, da ne zaide v kaj hujšega, saj vem, da je prehod zelo enostaven. Sam sicer zatrjuje, da je videl dosti skurjenih v komuni in da ne bo probal , a jaz se bojim, da ga bo zaradi krutosti življenja in notranjega obupa zaneslo. Vem, da je edino stroga abstinenca rešitev!

New Report

Close