Najdi forum

julijke, kako

Čav vsem, kako ste?Jaz sem v 28.tednu,tako da komaj že čakam, kupljeno imam že več ali manj vse, ampak ali katera ve kje bi lahko kupila povijalne podloge, saj bo moj otroček zavit v tetra.Drugače počutim se dobro, malčija čutim vsak večer,ali pa ko grem počivat.
Kako ste kaj ve?

Lep pozdrav, urška

sama sem v 30 tednu,postala sem že zelo nerodna,težje prenašam vročino,otrok živahen,komaj čakam da ga vidim v živo,imava pa problem,ker ne najdeva skupnega imena

Čav,
tud jaz sem v 30. tednu in sem že kar zelo okrogla. To bo moj drugi otročiček tako, da večino stvari že imamo. Pripravljam pa se še niti ne, ker imam po prvomajskih praznikih zagovor diplome in bi se na otročka rada pripravila brez živčnih misli o šoli. Tako da po praznikih pa res začnem uživat!

Iz kje pa ste?

Jaz sem v 28. tednu in mali brca, da včasih že rečem naj malo preneha. Če bi pa premalo brcal, bi se pa sekirala, da je kaj narobe. Še vedno sem na bolniški, a se počutim bolje. Čez en dober teden pa nastopim dopust. Ker je tretji otrok, sploh še nisem nič pripravljala oblačil, le kupili smo nov voziček, ker sem želela, da dobi vsaj nekaj novega in da bo to trikolesnik za makadam na vasi, prej smo bili pa namreč v mestu in imeli bolj “mestna koleščka” na vozičku.
Imena tudi še ne vemo, vemo le to, da bo bo to 3. fant.

[url=http://www.babysfirstsite.com][img]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/101889.birthday.png[/img][/url]

v arielu ,baby centru,tudi barvaste imajo.
srečno

Jaz sem kar OK.

Sem v 26 tednu. Trebuh že kar ogromen. Malček je težek že cca. 1080 g (tako so mi povedali na UZ-ju), tako da je kar oreng fantek :)).

Z glavico je še vedno navgor in v medenični vstavi.

Ima dneve, ko skoz brca, imava pa tudi mirne dneve, ko gibov ne čutim ravno intenzivno.

Zredila sem se že za cca. 7 kg. Komaj čakam porod, da vidim tega svojega 2. sončka.

LP

New Report

Close