Juhu, prvo leto po presaditvi je za mano !!!
Danes sem tako vesela, dragi moji for(um)ovci, da me kar po zraku nosi !!!
Natanko pred enim letom, ob devetih zjutraj, so mi dr.Pretnar in njegova ekipa priklopili vrečko z matičnimi krvotvornimi celicami neznanega darovalca. Tekočina je v kakih petnajstih minutah stekla v mojo žilo kot transfuzija, in potem – potem se mi je počasi začel dogajati ta čudež življenja – nesorodne celice so se začele množiti in število levkocitov je iz natančnih 0,0 počasi zraslo, po kakih desetih dneh na 0,2, potem pa naprej in sedaj je normalno. No, vse še ni normalno, ampak danes lahko prav veselo praznujem. Moj Zvone mi je solznih oči prinesel šopek, moja hči Lina je skočila name s poljubčki, potem smo se pa odpeljali na izlet.
Hvala mojemu neznanemu darovalcu,
hvala primariju Pretnarju in njegovi ekipi,
hvala sodelavcem Centra za tipizacijo tkiv
Zdaj pa pogumno naprej, jaz, ti, mi vsi !!!
Naj se sreča ti krasi še mnogo, mnogo dni, mesecev in let. Naj prvi rojstni dan ti podari srečic miljon in še več. saj lepšega ni kot zavedati se, da ŽIVIŠ, DA BOŠ ŽIVELA, DA BOŠ SREČO ŠE NAPREJ LAHKO DELILA, DA LJUBEZEN V TEBI ZA MNOGO LJUDI ŽIVI. Ostani srečna in vesela in zmaguj še naprej!
Vse naj naj ….
Dragica
O Vesna, živjo, fino, da te ‘slišim’ po dolgem času.
Hvala za čestitke, pa da bi le bilo tudi za naprej vse v redu – zame, zate in za vse ! Kako pa se ti počutiš, kako napreduje tvoja nosečnost ? Po drugem tvojem današnjem sporočilu bi sklepala, da gre v redu ? Srčno upam, da je res tako – napiši nam kaj o tvojem drobcenem bitjecu pod srcem..
Pozdravljena!
Malo z zamudo, a iz srca: ob tvojem prazniku ena topla misel za sreco in iskrena zelja za zdravje. Dosegla si svoj cilj, imela si zaupanje in voljo. Nikoli ne obupaj!
In se mnogo lepih trenutkov in praznovanj s svojo druzinico, prijatelji…ti zelim.
Poljubcek, objemcek, Polona
Zdravo Milena!
Z otrokom je vse uredu prav tako kot z menoj. Sedaj sem noseča 25 tednov in gre vse lepo. Imela pa bova fantka. Predviden datum poroda pa so mi izračunali 19.06.2007. Malce se bojim samega poroda za drugo pa me ne skrbi.
V četrtek 15.3. imam pregled v Ljubljani zaradi prebolele levkemije. Sedaj imam preglede na tri mesece. Decembra lani pa sem imela ultrazvok in EKG srca, ker sem imela težave že med zdravljenjem. Namreč naredile so se mi luknjice, nekatere so se zacelile druge pa ne. Pa nekaj imam deformirano pri srcu, zato če se bom preveč zredila bom težje dihala in ne bom mogla globoko zajeti sape. Tako, da bom morala do konca življenja paziti na kilograme. A to ni problem le da je vse ostalo uredu.
Lep pozdrav!
Super, Vesna, zelo sem vesela zate !! Naj vajin fantek v tvojem trebuščku lepo raste in se razvija še naprej, tebi pa tudi želim veliko zdravja in čim manj nevšečnosti med veselim pričakovanjem !
Veš, ko se sama spominjam devet let nazaj… nosečnost je bila zame eno najsrečnejših obdobij v mojem življenju. Tako radostno in polno pričakovanja. Prav smešno, ampak res – velikokrat sem se zjutraj, ko sem se zbudila, najprej potipala po trebuhu, ali je res, da pričakujem otroka ali pa se mi samo sanja. No, in potem – z našo Lino imamo že devet let veselja.
Javi še kaj, kako napredujete,