Najdi forum

JST CIST NC VEC NE STEKAM:/

Zivjo,
Ah… ti moški :)… jst ne razumem čist nič več …

Ok,… sva se spoznala, izmenjala telefonske…pogovori… Sva se zmenila za zmenek…vse ok, vmes je bila tista odlična energija (tudi zanj sem prepričana, da je bila), prvi je izrekel, da bi me še rad videl, za slovo poljub na lice. Naslednji dan klic, da mu je bilo res lepo v moji druzbi; še nekaj klicev, dogovarjanj, kdaj se naslednjič vidiva… Nato pa sprememba; redki klici, drugacen (barva glasu, besede), da ima velik za delat in da me pokliče, ko bo končal z delom. No tega je zdej 3 dni.
A prehitro zakljucjem, ‘panicarim’… Al pa je pač ugotovil kdo ve kaj … 🙂
Skratka… nisem imela prevelikih pricakovanj, ampak… ja, sm razočarana.
Kljub obilici dela (ki jo imamo najbrž vsi), se najde čas, vsaj za kak sms, da delo še traja, da nima časa…
No… in pač ne štekam.
Hvala za kako vzpodbudno:)
Polona

Nič drugega kot z resnico se bo treba sprijaznit. Plamenček se niti dobro razžarel ni, pa je že ugasnil. Tu niti ne moremo govoriti o kaki navezanosti, bolj gre za prazne upe. Nehaj jih gojit, se boš veliko bolje počutila.

Živjo!

Če želiš boljše razumeti moške, preberi knjigo “Moški in ženske na zmenku”.

V fazi spoznavanja mora biti ženska rahlo zadržana, tudi če si zelo želi novega klica ali zmenka. Prepustiti mora moškemu, da je aktivnejši – hkrati ga pa spodbujati s tem, da naklonjeno sprejema njegove predloge (kakršnikoli so že).
Zaposli se s čim drugim in malo pozabi na možakarja – potem bo druga energija in morda se bo celo oglasil. Ne kliči ga več, ampak pojdi sama ali s svojo družbo kam uživat.

Lp

Ja kar čaka naj gospodična, da se bo gospodič spomnil, da jo pokliče ali kaj….to pa zame ni najboljša knjiga. Kaj pa so moški, da imajo privilegij, da jih mi ne smemo klicati ampak moramo me osebno čakati, da nas pokliče. Za mene, če je res prava simpatija od obeh strani te moški pokliče, če jo ni te ne pokliče več oz. se začnejo razni izgovori. Prav tako to velja za ženske.

Spoštovani!

Potrpite še malo, ne silite vanj, potem pa ga kmalu enkrat pokličite na odgovornost in vprašajte, kaj misli, kaj hoče. Če je neresen, mu recite samo: “Hvala lepa!”

Darko Ž.

Draga luncica, čim manj obremenjevanja, bo že prišel čas, ko boš vedela na čem si-take hude zaljubljenosti po moje še ne smeš čutiti, zato tudi dvomim, da bi lahko hudo hrepenela po nečem, kar se še zgodilo ni…Tako kot si vredna zaupanja ti, ga je tudi tvoj prijatelj, dokler ne pride do utemeljenih dvomov-kje pa piše, da bi se vse moralo zgoditi na 123… Vse še pride,brez skrbi.
Lp

New Report

Close