Pozdravljeni!
V decembru sem bila na iv urografiji, na katero sem se pripravila točno po navodilih, vendar je bil vseeno problem, češ da sem zelo zaplinjena. Zadnja dva tedna imam precejšnje težave z vetrovi in spahovanjem, in sicer čez ves dan. Ker sem se že do sedaj zdravo prehranjevala enostavno več ne vem kaj naj naredim oz. kaj naj jem, da se znebim teh težav. Čez dan spijem 2 do 3 litre vode, saj imam težave z ledvicami oz. ledvičnimi kamni. V decembru sem imela tudi zastoj urina v ledvici,zato so mi najprej vstavili nefrosotomo in sem doma pretežno počivala, sedaj imam vstavljen dvojni J stent. Ali je možno, da se mi je tako zelo “polenila” prebava? Blato odvajam normalno, sicer sem par dni nazaj opazila kri iz zadnjika in me sedaj zaradi vsega tega zelo skrbi. Stara sem 46 let. Prosim, da mi svetujete kaj naj storim, je potrebno iti do zdravnika ali lahko sama kako spravim prebavo v red?
Spoštovani!
Za izboljšanje prebave pijte Donat, jejte po malem, proti plinom pijte bebe čaj. Običajno krvavijo hemeroidi, vendar vseeno preverite s pregledom pri zdravniku, če so tudi pri vas hemeroidi.
LP, Marija Š. Gašperšič