Najdi forum

jok po kopanju

naš 8 mesečnik se zelo rad kopa, vendar se vsakokrat ko ga vzamem iz banjice neutolažljivo joka, joka in joka… to traja kakšne pol ure, šele potem se pomiri ina malo zaspi… tako da mi je vsakič prav grozno že ko ga začnem kopati, ker vem kaj sledi na koncu…
ali imate podobne izkušnje in kako ste jih rešili?
kolikokrat na teden kopate malčke in kdaj?
mi ga kopamo 2 x na teden v dopoldanskem času, saj se je vedno ponoči prebujal, kadar smo ga skopali zvečer…
vesela bom kakršnekoli izkušnje oziroma predloga.
Pozdrav in vesele praznike!

Naša Nina (4 mesece) včasih joka, ko ji umivamo glavo. Nekajkrat pa je začela jokati, ko smo jo vzeli iz banjice. Zdi se nam, da joka, ko je v sobi, kjer jo kopamo, kakšna stopinja manj kot ponavadi – sobo običajno segrejemo na 25-27 stopinj. Ko jo zavijemo v plenico ali brisačo in stisnemo k sebi, se pomiri.

Lep pozdrav!

Moja prvorojenka se je jokala tudi ko smo jo vzeli ven iz banjce, nakar sva ugotovila zakaj. Po predlogu patronažne sestre, naj bi oblačila, plenice, itd. dali na radiator, da bi se segrele. Zgleda, da je bilo za njo vse to preveč toplo, tako da se je začela jokati, nehala pa je šele, ko se je vse vsaj kolikortoliko ohladilo, pa kakšnih dveh, treh minutah. Za vas ne vem, preverite temperaturo prostora, vode in seveda oblačil.

New Report

Close