Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Jok in krči

Jok in krči

Pozdravljeni. Dojenčica je stara 2 meseca in se že od 4.dne spopadamo z krči in polivanjem. Poleg tega imamo še tihi refluks. Po bownovi terapiji in menjava AM(šli na brez laktoze )smo imeli čudovite 3 tedne brez težav🤗sedaj pa spet težave. Dojenčica se stalno zvija v klobčič,odpira usta in jambra ter joka in prav vidim jo,da jo tišči v trebuščku, kot da se ji dviguje🤷‍♀️tudi rokice konstantno nosi v usta in izteguje jezik.(lačna ni ker je normlano,če ji dam več pusti)najhuje je takoj po hranjenju in traja cca 1h, in pa recimo pol ure pred hranjenjem..ali so to spet krči?Je morda to posledica ker 3 dni ni prejemala probiotika..kaj bi lahko bilo, ker jok in zvijanje je drugačno kot je bilo pri krčkih.

Hvala za pomoč

Krči v tem starostnem obdobju so še vedno normalen spremljevalec razvoja prebavil, trajajo nekje do tretjega meseca. Če otrok slabo napreduje na telesni teži, je potrebno ukrepanje, če pa normalno pridobiva, počakamo, da minejo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close