Najdi forum

Joj kako me zanima???

Pozdrav vsem ljubiteljim živali

Mene pa nekaj in to hudo zanima. Prosim, če kdo ve kaj o tem sledeče. Mene pa zanima, če slučajno daš psička stran, kako se potem psiček počuti. Ali mogoče cvili za gospodarjem oz. domom. V petek se mi je nekaj hudo naredilo. Pustila sem psička veni in naeenkrat ga ni več. Jaz v jok sem se jokala kot otrok kje je?.Mislila sem si mogoče je bil kdo nesramen in ga je vzel. Takoj naslednji dan sva z možem šla v akcijo. Kot, da bi imela nekako čut, kje bi bil. Sva šla v zavetišče, ki je od nas oddaljeno sigurno 30km. Sreča, veselje jokanje in sva ga tam našla. Tisti lastnik je takoj videl, da sem čisto objokana, ko mi je povedal, da je nekdo ga vrgel čez mrežo, ki je visoko dva metra, nato ga je opazil in ga shranil. Možakar je takoj šel po mojega ljubimčka, ko sem ga videla čisto preplašenga umirjenga, meni se je srce trgalo. Ko sem ga poklicala Hepy joj ne morem opisati veselja. Takoj je skočil v mene in me začel vse povsod ljubčkat, še celo se je polulal na meni. Kaj mislite ali se je polulal zaradi sreče? Kaj mislite ali se je kaj jokal za nami? Ta dogodek resnično ne morem opisati. Imam ga pa tako rada, da za nič na svetu ga ne dam. Prosim, če kdorkoli ve kaj o pesu, če kaj vedo na to moja vprašanja, ki bom vam hvaležna………

Vsem prav lep pozdrav
Doroteja

1- Kako si lahko pustila psička brez nadzora?
2- Ali se je to zgodilo zato, ker si hotela videti, če te bo pogrešal?
3- Ali se ti zdi pomembno, če je jokal?
4- Kaj za vraga ti je bilo?

Meni se zdi grozno, da sta šla z možem v akcijo šele 2. dan. In psiček je, brez dvoma utrpel travmo in ne trenutni strah, ali jok.

Zamisli se!

Happy bi bil lahko tudi Lucky!

Vesel sem, da ste se spet našli. Kaj naj si mislimo o tistemu, ki ga je vrgel čez dvo metersko ograjo? Zelo smo mu hvaležni, da je kužka vsaj pripeljal v zavetišče, da pa ni mogel to narediti na bolj primeren način, pa tudi ne razumem.
Kaj pa če bi imela zavitišča poseben prostor, kjer bi se dalo anonimno oddajti pse? Bolje to, kot pa da reveži letijo čez ograde in podobno.

Polulal se je prav gotovo od sreče, da vaju zopet vidi. In verjetno je bil zelo prestašen in je jokal, ker se je izgubil.

yo_kuku kako si mi naložil vprašanja. Ne pesek ni bil z mano ampak z hčerko, ker nisem hotela podrobnosti opisevati. Hči se je zaigrala z prijateljicami on pa revček kaj…………
To se pa motiš, da sva čez dva dni šla iskati našega ljubljenčka. Takoj tisti večer in naslednji dan ponovno, dokler ga nisva našla. Malo bolj doro preberi kaj sem napisala……….

lp, Doroteja

Vsem skupaj hvala za odgovore.

lp, Doroteja

Mejhn pozn, pa vseen;
me pa res zanima kok bi se ti počutla, če bi edn na teb eksperimentirov in ti na konc reku: dej no, sej sm sam hotu vidt kok si se počutla!
Ej punca, pamet v roke!

Pa še nekej, a tebe tud slovnca baše tko kt mene?

Nikakor ne morem verjeti, da ste pustili psa in to še mladiča, brez nadzora. Kdor ima psa tako zelo rad kot to pišete vi, bi moral imeti drugačen odnos do psa. Zato o vaših čustvih zelo dvomim. Jaz imam psa, imam ga rada čez vse, verjetno bi se mi zmešalo, če ga naenkrat več ne bi bilo. Zato pa nanj pazim bolj kot nase. Pes se zanese na nas – vodje krdela. Vaš pes je nad vami sigurno razočaran in to boste opazili kasneje tudi vi, saj ta izkušnja ni ostala brez posledic. Žal mi je kosmatinca. Upam, da vas je to kaj izučilo in boste v bodoče bolj pazili na njega.

Jaz pa res ne razumem, zakaj ste se vsi spravili na Dorotejo. A je res tako zelo težko da se ti psiček zgubi? Pa res mislite, da ga je namenoma pustila, da se zgubi? Zakaj pa tako sklepate?

Morda je bila res površna, ampak meni se zdi, da ste jo okregali tako, kot če bi psa zavrgla?!

New Report

Close