Najdi forum

pozdravjeni,

imam “hud” problem, kupiti mora vzmetnice, pa ne vem kakšne. Eden odsvetuje z vzmetenjem in mi priporoča dormeo, drugi ravno obratno. Ker imam težave z hrbtom me skrbi da bi kupila “mačka v žaklju”.

PROSIM SVETUJTE

L.P.

Lateks ležišče, Dolar City park, ful priporočam!

kakšne so pa cene, jaz bi rada 180×200;???

Zdravo Tija!
Hiti pocasi…Preskusi vse mozne vzmetnice in si vzemi cas, da se vlezes nanje in se malce obracas na njih..Prodajalec ti mora omogociti prakticni preizkus v svoji prodajalni.
Sama sem pred par leti menjala vzmetnico, ker imam tezave s hrbrtenico. Vprasala sem strokovnjaka, kaj naj izberem, pa mi je povedal, da so ze kar ene kakor druge vrste vzmetnic dovolj solidne za nas, “hrbtenicarje”. Tiste iz latexa so pa obcutno drazje, seveda. In potem, ko sem preizkusala to in ono, sem se odlocila za navadno jogi “ortopedico” vzmetnico. In sem z njo zelo zadovoljna. LP!

Zdravo!

Midva z možem sva tudi dolgo časa iskala vzmetnico in se na koncu odločila za dormeo, ker nama jo je veliko ljudi priporočilo. Sva zelo zelo zadovoljna. Na začetku je malo trda, a ko sva se navadila, je ne zamenjava za nobeno drugo.

Lep pozdrav!

Menjal sem gotovo 8 ležišč in na koncu pristal v vodni postelji.Ne menjam za nobeno več…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

New Report

Close