Najdi forum

Joga čez poletje

En lep pozdrav vsem,
čez poletje bi rada začela z jogo. Ampak vem, da je en majhen problem, ki sem ga opazila že pri aerobiki. Če pri skupinskih športih vletiš notri kar sredi sezone in ne znaš vsaj osnovnih korakov ti morala kaj hitro pade, ko vsi tam poskakujejo, ti pa nimaš pojma za kaj se gre. Pa tudi vaditelj ti ne more počasi pokazati vajo, ker je potem ostalim dolgčas.
Torej, ali kdo pozna kakšen studio, ki z tečajem joge začne v juniju, juliju?
Ali pa mogoče sploh ni tako bedno in lahko vletiš na jogo kadar hočeš?

Po Ljubljani sem zasledil nekaj plakatov o Jogi … pokliči na kako številko, pa se pozanimaj. Sicer je pa tečajev Jog po Ljubljani veliko (ali tudi po drugih mestih).

Ajd:)

ponavadi so cez poletje pocitnice, ker je veliko ljudi na dopustih. Ponovni tecaji se bodo ponovno priceli v septembru. In mislim da ni fino da vletis sredi tecaja ker dejansko ostali ze nekaj znajo. Sicer pa joga ni nekaj kar se v enem seminarju naucis ampak so to vaje ki jih je treba delati vsak dan ce hoces da se pokazejo rezultati.

pepsi, mislim da lahko tud sama doma probaš. jaz sem delala po knjigi lucy lidell, “joga”, in sem se kar lepo imela. tako boš dobila malo gibčnosti in boš pol lažje začela v tečaju.

lp, goga

New Report

Close