Najdi forum

Nekaj let sem se sama ukvarjala z yogo, vendar sem lani pričela z vadbo yoje pod strokovnim vodstvom in sicer v Društvu Yoga v vsakdanjem življenju in sem trdno prepričana, da bom letos z njimi tudi nadaljevala.Res je, pravilna vadba joge pomeni tudi pravilno dihanje in sproščanje.To pa v Društvu nudijo.Prav te dni potekajo vpisi v začetvo stopnjo in če te zanima,Mimi, pokliči na telefonski številki:031 245 865 vsak torek in četrtek od 10.00 o 12.ure ali na 031 264 094 vsak ponedeljek in sredo od 18.00 do 20.ure. Pridruži se nam!Jaz se po vajah počutim polna pozitivne energije in moči!
Torej, Mimi, se vidimo?

Antea, še nekaj. V katerem kraju pa to poteka?

Ni problema! Lahko ti jo posodim, če želiš. Jo imam doma, zagotovo pa jo dobiš v knjižnici. Ti povem naslov in avtorja jutri, prav. Res, lahko ti jo posodim. Ni probelm.
Pozdrav do jutri!
Angel

Sorry napaki. probelm=problem. Se zgodi. Se opravičujem.
Pozdrav
Angel

Ola, Angel. Našla sem knjigo AT-z vajo do sreče, slišala pa sem da jih je več različnih, upam, da bo ta tudi o.k.

Dan Mimi! Kakšen lep dan, a ne…glede knjige jaz poznam samo to:”Avtogeni trening – sprostitev v stiski”, avtor: dr. Hannes Lindemann, izšla pa je pri Cankarjevi založbi. Jo imam ravno sedaj pri sebi. Dogovor še vedno velja. Lahko ti jo posodim, rade volje, bi mi bilo v veselje. Pa še ena knijga je…Avtor:Kojc (slovenski) naslov:”Učbenik življenja”…ta pa se mi zdi še najboljša. Verjemi ali ne, ko jo boš brala, boš na vse gledala čisto drugače. Oprosti, ker tikam. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lep pozdrav!
Angel

Torej misliš, da bi bil učbenik življenja boljši?
Seveda si mi pomagala in ne vem zakaj me ne bi tikala…. Mislim, da sva celo iste starosti ali pa par let razlike.

Za boljšanje počutja še knjigi Čar samozavesti (Mladinska knjiga) in knjiga katerega avtorja trenutno ne vem, vprašanje pa je če so jo ponatisnili: Moč pozitivnega mišljenja. Priporočamo!

Lp Jani

Lepo pozdravljena Mimi! Glede starosti…ne vem Mimi, ko pa ne vem, koliko si ti stara. Pa reciva, da to sploh ni važno…obe knjigi imam doma, lahko ti obe posodim, če želiš. Odločiti sa boš morala pa kar sama. Lahko jo tudi mahneva na kavo, če si zato. Povej…
Pozdrav!
Angel

Lepa hvala Jani! Kaj bi me brez tebe…res, no.
LP
Angel

Ja, bi šlo, ampak po vsej verjetnosti sva si kilometrsko kar oddaljeni. Iz kje pa si ti?

Nisem zasledila.. ali ste kje omenili naslov knjige za jogo?
Jaz bi se tud po knjigi ucila.. ker sem hodila na tecaj, pa so nekateri bili kar glasni, pa mi ni vec ugajalo tja hodit.

Hvala.

Mimi! Razdalje so vse premagljive…jaz sem pa iz najlepšega mesta na svetu…Kranja.
Pozdrav,
Angel

Dan Po! Kako si? Na žalost, nisem omenila nobene knjige o jogi…se pa dobe v vsaki knjižnici. Omenila sem le knjigo “Avtogeni trening – sprostitev v stiski” pa “Učbenik življenja”…pa Jani je omenil še dve: “Power of positive thinking”…preberi njegovo sporočilo…ima fletne odgovore…
Lep dan ti želim!
Angel

Opravičujem se,Mimi!Res nisem navedla kraja kjer poteka strokovno vodena vadba joge – v Ljubljani!Vidiš, tako se pa kaže rahla egocentričnost, vendar nisem namerno!Če ti oddaljenost pomeni problem, potem si pomagaj s knjigo Joga v vsakdanjem življenju.Pokliči v trgovino Tangram v BTC v Ljubljani, kjer sem jo jaz kupila,mogoče ti jo lahko pošljejo po povzetju.Želim ti uspešen vstop v svet joge – predvsem pa lep, pozitiven da!

Ne vem 😉

LP Jani

Prelepa Gorenjska……

LP Jani

Antea, hvala za odgovor. Našla sem knjigo Sistem joga v vsakdanjem življenju, ker je tista, katero si mi predlagala že razprodana.
Vadba joge bo sicer tudi v mojem kraju, vendar takole po pravici in potiho povedano nimam poguma, da bi se priključila takšnim skupinam. Preko tega pa žal ne morem, zato sem mislila,da bi šlo s knjigami.

Hvala Jani! Absolutno resnično…
LP
Angel

Brale bi knjige…
(joke)
Lep dan, vsem!
Angel

New Report

Close