joga
Nekaj let sem se sama ukvarjala z yogo, vendar sem lani pričela z vadbo yoje pod strokovnim vodstvom in sicer v Društvu Yoga v vsakdanjem življenju in sem trdno prepričana, da bom letos z njimi tudi nadaljevala.Res je, pravilna vadba joge pomeni tudi pravilno dihanje in sproščanje.To pa v Društvu nudijo.Prav te dni potekajo vpisi v začetvo stopnjo in če te zanima,Mimi, pokliči na telefonski številki:031 245 865 vsak torek in četrtek od 10.00 o 12.ure ali na 031 264 094 vsak ponedeljek in sredo od 18.00 do 20.ure. Pridruži se nam!Jaz se po vajah počutim polna pozitivne energije in moči!
Torej, Mimi, se vidimo?
Dan Mimi! Kakšen lep dan, a ne…glede knjige jaz poznam samo to:”Avtogeni trening – sprostitev v stiski”, avtor: dr. Hannes Lindemann, izšla pa je pri Cankarjevi založbi. Jo imam ravno sedaj pri sebi. Dogovor še vedno velja. Lahko ti jo posodim, rade volje, bi mi bilo v veselje. Pa še ena knijga je…Avtor:Kojc (slovenski) naslov:”Učbenik življenja”…ta pa se mi zdi še najboljša. Verjemi ali ne, ko jo boš brala, boš na vse gledala čisto drugače. Oprosti, ker tikam. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lep pozdrav!
Angel
Dan Po! Kako si? Na žalost, nisem omenila nobene knjige o jogi…se pa dobe v vsaki knjižnici. Omenila sem le knjigo “Avtogeni trening – sprostitev v stiski” pa “Učbenik življenja”…pa Jani je omenil še dve: “Power of positive thinking”…preberi njegovo sporočilo…ima fletne odgovore…
Lep dan ti želim!
Angel
Opravičujem se,Mimi!Res nisem navedla kraja kjer poteka strokovno vodena vadba joge – v Ljubljani!Vidiš, tako se pa kaže rahla egocentričnost, vendar nisem namerno!Če ti oddaljenost pomeni problem, potem si pomagaj s knjigo Joga v vsakdanjem življenju.Pokliči v trgovino Tangram v BTC v Ljubljani, kjer sem jo jaz kupila,mogoče ti jo lahko pošljejo po povzetju.Želim ti uspešen vstop v svet joge – predvsem pa lep, pozitiven da!
Antea, hvala za odgovor. Našla sem knjigo Sistem joga v vsakdanjem življenju, ker je tista, katero si mi predlagala že razprodana.
Vadba joge bo sicer tudi v mojem kraju, vendar takole po pravici in potiho povedano nimam poguma, da bi se priključila takšnim skupinam. Preko tega pa žal ne morem, zato sem mislila,da bi šlo s knjigami.