Vse informacije dobita na naslednji strani http://www.jogaslovenija.org/seminar.html
Jogo iskreno priporočam iz lastnih izkušenj, postaneš čisto drug človek, miren, samozavesten in življenje je takoj lažje.
Učiti (oz. spominjati se, kot pravijo jogamojstri) se joge ne moreš kar doma – enako bi bilo, če bi lahko v trgovini kupil videokaseto z naslovov – “Varna vožnja – ali kako sem se naučil voziti avto v 14ih dneh”. Edina ta razlika je, da pri jogi ne rabiš avta 🙂
Skratka … na “tečaju” je bolj prijetno, lepo ti razloži vse nevarnosti (da, tudi pri jogi se lahko poškoduješ), dihanje, itd. Pa še vzdušje je, vmesni pogovori, medsebojna spodbujanja, govorjenje izkušenj, skupinska zavest, močnejša energija, etc. Ko enkrat vaje poznaš, jih lahko seveda delaš tudi doma. Vsak dan.
Val
Ozri se za rumenimi plakati – Joga v vsakdanjem življenju. Novi tečaji se bodo začeli septembra. Sama sem hodila v prejšnjem semestru v Domžalah, obstaja pa tudi v Ljubljani in Kamniku, za Maribor ne vem. Jaz sem bila zelo zadovoljna in razmišljam o višji stopnji. Traja uro in pol enkrat tedensko, cena pa mislim da 22.000 za cel semester. Ce te se kaj zanima, vprasaj.
m.
Lep pozdrav!
Jaz uporabljam videokasete in sem z njimi zelo zadovoljen, jogo je bolje izvajati, če si sam kot pa v družbi (moje mnenje), cena kompleta stane 5.000 SIT in obsega tri videokasete, lahko pa lupiš tudi posamezno (cena ene kasete = 2.000 SIT).
Naslov:
Video Studio ART,
Vojkova 2, Ljubljana,
tel.: 01 300 08 80
lp