Trenutno sem pa tako v slabem stanju,da moram prav pazit kaj vse bom napisala,ker če bi si dala duška mi verjetno ne bi objavili tega posta.Zato bom raje na vljuden način povedala,da sem čisto na dnu!!!!Prejšni teden sem se obrnila na vas,ker imam manjši estetski problem in sem prosila g.dr-ja,da bi rada,da nihče ne izve,da me je tega sram..itd. In so mi obljubili,da bo čisto diskretno.Sem že polnoletna,vendar živim pri starših.In kaj so mi naredili..poslali so pismo z vsebino,ki razkriva čisto vse,ime in priimek,oddelek,vrsto operacije in znesek in moja starša,ki sta prva prišla do pisma sta ga tudi prebrala!!!! Sramot!!!! Kaj naj sedaj?Kot prvo bom odpovedala operacijo,ker ne mislim dat zaslužit nekomu,ki mi je naredil takšno psiho.Ne vem..ali hočete,da se kdo ubije zaradi vas?Zakaj? Zakaj?
hmm…popolnoma te razumem, kajti če si striktno povedala pri doktorju, da ne želiš, da razkrijejo vsebino in predračun tvoje operacije, menim, da so ti naredili krivico:( smem vprašati kaj so ti rekli starši? upam, da se bos sprijaznila s to situacijo in lepo pogovorila doma z starši,mogoče, ti pa bodo stali ob strani in še tega ne veš…zdaj tako in tako ne mores ničesar več skriti, kajti so vse izvedeli..svetujem ti, da se pogovriš z njimi..
veliko sreče:*
Živijo
Nerodnost je sistemska. Po pregledu pošljemo izvid na priloženi naslov paciena. Izvid je v zaprti pisemski ovojnici in naslovljen na bolnika ali bolnico. Če bolnik želi mu lahko izvid pošljemo tudi na kak drug naslov. Izvid je del medicinske dokumentacije in kot tak vsebuje osebne podatke, kot tudi podatke s pregleda.
Kot vem, je običajna olika ,da vsak sam odpre in prebere svojo pošto…
Vsaj del svoje jeze usmerite na odpiralce in bralce svoje pošte. ( Meni še na misel ne pride, da bi odpiral in prebiral pošto svojim otrokom potem ko so se enkrat naučili brati )
Upam, da tudi pri vas velja “Ira furor bravis est”. ( Jeza je kratkotrajna norost) in ko mine je čas za resen pogovor s starši 🙂
Samomora pa nikakor ne priporočam, je namreč smrtno nevaren !!!! in še posebaj ne zaradi katerega izmed nas 🙂
Lep pozdrav
Aleš