Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Jetni rak

Jetni rak

Pozdravljen Lojze,

vidim da si temo odprl v začetku januarja in si čisto laično mislim takole:
Če bi bilo kaj hudooo narobe, bi v teh dveh mesecih že čutil večjo razliko v počutju, kot jo. Ti pa se, kot te razumem, ne počutiš slabše (pustiva psiho ob strani, ker ta vedno varira…).
Evo, to je ena od možnosti premišljevanja v pozitivno smer.

Bomo pa še malo počakali na te, končne, izvide in ti do takrat držali pesti.

Lep pozdrav!

Lojze, kar korajžno!
Saj veš, da se da vse porihtat. Vera v to je najmočnejše orožje, ki sproži v človeku mehanizme, da se začne telo braniti in zdraviti.Ne bolja, VERA.
Tudi medicina je danes že tako napredovala, da včasih dela čudeže tam, kjer je bilo prej brezupno.
V skrajnem slučaju pa se oprimeš kake alternative POLEG klasične medicine- poznam osebo, ki si je pozdravila (ali pa vsaj zazdravila raka na jetrih s postom po Breussu!!) Vse je mogoče, le dovolj močno moraš verjeti vase!!
Pa Srečno!

Pozdravljeni,

no pa smo dobili še ene izvide….

Izvidi so lahko rečem delno OK, kar mi dviguje moralo, ni pa še vse čisto OK.

Torej sedaj so na MR odkrili še četrto lezijo, ki jo dosedaj ni zaznal UZ niti CT. Vendar pa je vesela novica da imajo velike lezije (kakor piše) lastnosti in obnašanje kakor hemangiomi (žilne benigne tvorbe). Vendar pa je še vedno suspektna mala lezija cc 1cm, ki se ne odziva na markerje.

Torej medtem sem opravil še t.i. SCINTIOGRAFIJO in sicer na Kliniki za nuklearno medicino. Izvidi bodo čez teden dni. Konec tedna 14.3.03 pa imam še
kolonoskopijo, da se mi pregleda črevo…

No nekaj se dogaja.. Upam, da bom kmalu na cilju po tonah preiskav….
Vsekakor pa imam čez dva meseca ponovno kontrolno MR…

Vsem vam želim obilo zdravja in sreče.

Lep pozdrav Lojze

New Report

Close